1000 recepten met frambozen
100 ml slagroom (à 250 ml) 100 g pure chocolade 1 plakje chocoladecake 1 el bosvruchtenjam 2 tl bessenlikeur of soepele rode wijn 6-8 frambozenBreng in een steelpan de slagroom tegen de kook. Hak intussen 75 g chocolade fijn. Neem de room van het vuu... bekijk recept »
50 gr geraspte kokos 250 gr frambozen 175 gr boter 150 gr suiker Paar druppels vanille extract 2 eieren 150 gr zelfrijzend bakmeel 150 gr bloem 175 ml melk + 1 theel Verwarm de oven op 175 graden. Vet de springvorm in met een beetj... bekijk recept »
200 ml CoolBest delicious discovery rabarber & framboos 1 vanillestokje 350 ml slagroom 50 g suiker 4 blaadjes gelatine 150 g Griekse yoghurt 50 g geleisuiker 125 g frambozen 4 puddingvormpjes of kopjes (inhoud 150 ml)1. Schraap met een p... bekijk recept »
50 g frambozen (bakje 150 g) 300 ml prosecco (mousserende witte wijn) 4 bollen citroen sorbetijs 4 el wodka (slijter)1. Houd 4 frambozen apart. Mix de prosecco, het sorbetijs, de wodka en de rest van de frambozen in de keukenmach... bekijk recept »
1 liter bosvruchtensorbetijs 400 g grootmoeders cake 100 g frambozen1. Laat het ijs 5 min. staan, zodat het zachter wordt. 2. Snijd 5 dikke plakken van 2 cm van de cake en steek uit elke plak met de uitsteekvorm een hartje uit. Bedek de cake in d... bekijk recept »
4 rijpe perziken (in partjes) 125 g frambozen 4 eieren (gesplitst (eiwit wordt niet gebruikt)) 4 el suiker 100 ml Marsala (slijter)1. Perziken en frambozen over vier mooie coupes verdelen. In pan ruim water aan de kook brengen.... bekijk recept »
1 vanillestokje 400 g aardbeien 10 cl Banyuls 150 g griessuiker 1 kaneelstokje verse munt 3 kruidnagels 1 onbehandelde sinaasappel 200 g frambozen 1 koffielepel geraspte verse gember1. Giet 30 cl water in een steelpan. Voeg de suiker toe, de gember, ... bekijk recept »
400 g diepvriesbramen 150 ml rode druivensap 1 el honing 3 steranijs 3 takjes tijm of citroentijm 50 ml cassislikeur (crème de cassis) 125 g sinaasappelsap 200 g witte chocolade 150 ml ijskoud koolzuurhoudend water 100 g tempurebloem 28 aardbeien ... bekijk recept »
1 el boter om in te vetten 500 g poedersuiker 350 g geraspte kokos (zakje 98 g) 150 g mascarpone (zachte roomkaas) 50 g frambozen1. Vet de brownievorm in en bekleed met bakpapier. Doe voor de witte kokoslaag de helft van de poedersu... bekijk recept »
250 g mascarpone 3 el lemon curd (potje 320 g) 8 cantuccini (koekjes, zak 175 g) 225 g perzikschijfjes op siroop (blik) 125 g frambozen 1 el poedersuiker (om te bestrooien)1. Meng de mascarpone met de lemoncurd. Leg op d... bekijk recept »