1000 recepten met frambozen
10 cl frambozennectar Delhaize 10 cl druiven-, frambozen- en kersensap Delhaize 1 kaneelstokje1. Giet beide sappen samen in het Collins-glas en voeg ijsblokjes toe. 2. Garneer met een kaneelstokje. bekijk recept »
1 sinaasappel 250 g frambozen 1½ el kristalsuiker 150 g blauwe bessen 125 ml slagroom 8 g vanillesuiker 250 g volle kwark> 1. Pers de sinaasappel uit. Breng in een steelpan de frambozen, 2 el sinaasappelsap (per 6 personen) en ⅓ ... bekijk recept »
1 bak frambozen (diepvries, 300 g) 3 eetlepels rode port 1 eetlepel fijne tafelsuiker 1 beker chocolademousse (250 g) poedersuiker1. Frambozen ontdooien volgens gebruiksaanwijzing. Port in steelpan met 200 g frambozen en suiker zach... bekijk recept »
1 pakje puddingpoeder framboos (75 g) 1 bekertje slagroom (125 ml) 375 ml halfvolle melk 3 blikjes frambozen (a 75 g) 1 bakje verse frambozen (200 g) 60 g suiker 1 eetlepel citroensap slagroom (uit spuitbus) 2 eetl... bekijk recept »
50 g pistachenoten 200 g digestive koekjes 300 g frambozen 500 g magere kwark1. Hak de pistachenoten grof. Doe de koekjes in een plastic zak en knoop deze dicht. Rol met de deegroller de koekjes tot kruimels. 2. Doe de helft van de frambozen in... bekijk recept »
200 g pure chocolade 72% 225 g boter ( extra om in te vetten) 4 eieren 250 g donkere basterdsuiker 150 g kristalsuiker 1 snufje zout 270 g patentbloem 40 g cacaopoeder 500 g mascarpone 100 g chocoladeglazuur (zakje, Dr. Oe... bekijk recept »
5 blaadjes gelatine (pakje) 500 g frambozen (bakje) 250 ml slagroom (bekertje) 3 el suiker 250 g Griekse yoghurt (beker) 350 g lange vingers (pakje à 175 g) 15 g poedersuiker1. Week de gelatine 5 min. in koud wate... bekijk recept »
1200 g poffertjes (koelvers) 12 el frambozenjam 375 g frambozen 4 el gestampte muisjes (of poedersuiker) 12 kartonnen bakjes 12 tapasprikkertjes1. Verwarm de poffertjes en verdeel ze over de kartonnen bakjes. Schep in ieder bakje 1 el frambozenj... bekijk recept »
6 plakjes bladerdeeg 125 gr boter, gesmolten3 eieren 30 gr maizena250 ml melk 250 ml slagroom 30 gr custard poeder1 zakje vanillesuiker175 gr suiker4 eetl poedersuiker200 gr verse frambozenVerwarm de oven op 180 graden. Snijd de plakjes bladerdeeg ee... bekijk recept »
1 fles champagne brut (of cava) 300 g (diepgevroren) frambozen 300 g diepgevroren aardbeien 150 g fijne suiker munt en verse frambozen voor de afwerking1. Laat het fruit ontdooien in een zeef. Mix het fruit fijn met de suiker. 2. Verhit de coulis za... bekijk recept »