1000 recepten met frambozen
2 bekertjes slagroom (a 125 ml) 2 tabletten extra fijne melkchocolade ((a 100 g), in stukjes) 2 bakken aardbeien ((a 250 g), kroontjes verwijderd) 2 bakjes rode bessen ((a 125 g), gerist) 2 bakjes frambozen ((a 150 g)... bekijk recept »
240 g Bastognekoeken 75 g roomboter 1 pak kwarktaart naturel zonder bodem 400 ml sinaasappelsap 450 g volle kwark 250 ml slagroom 250 g frambozen 1 keukenmachine 1 springvorm ø24 cm 1 mixer1. Maal de bastognekoeken fijn in de keukenma... bekijk recept »
250 g digestive koekjes 250 g frambozen (diepvries) 250 g bramen (diepvries) 120 g boter 11 el rietsuiker 3 el kraanwater 600 g Mon Chou zacht & luchtig (bakje à 200 g) 8 g vanillesuiker (zakje à 8 g) 300 g witte c... bekijk recept »
125 g bloem 75 g lichtbruine basterdsuiker 1 zakje vanillesuiker 1 mespunt zout 75 g koude boter 1 blaadje gelatine 75 ml slagroom 1 tl vanillearoma (flesje a 38 ml) 100 g witte chocolade 1 ei 2 el poedersuiker 125 g crème ... bekijk recept »
30 g gepelde (ongezouten) pistachenootjes 300 g rode bessen 12 lange vingers 125 ml slagroom 1 citroen 1 vanillestokje 125 ml mascarpone 50 g witte basterdsuiker 150 g frambozen 150 g bramen1. Hak de pistachenoten grof en rooster ze... bekijk recept »
125 g frambozen 200 g goed rijpe aardbeien 1 eetlepel verse geraspte gember 1 limoen, geperst 125 g natuuryoghurt 4 eetlepels rietsuikersiroop1. Neem de rijpe aardbeien, de frambozen, de geraspte verse gember, het limoensap en de rietsuikersiroop en ... bekijk recept »
4 plakjes roomboterbladerdeeg 1 ei losgeklopt 3 el poedersuiker 75 g Bettine chévre honing 125 ml creme fraiche 250 g frambozen 4 el verse munt fijn gehakt 2 el olijfolie extra viergeVerwarm de oven voor tot 210°C. Laat de plakjes bladerdeeg bijna on... bekijk recept »
250 ml fruitige witte wijn 1 vanillestokje 3 eetlepels honing 4 perziken 250 g frambozen 8 bolletjes vanilleroomijs1. In pan wijn met opengesneden vanillestokje aan de kook brengen. Honing erin oplossen en vuur laag draaien. Perziken halver... bekijk recept »
2 eendenborsten 125 g frambozen 2 eetlepels frambozenazijn zout zwarte peper van de molen1. Doorprik het vel van de eend op verschillende plaatsen met een vork. 2. Doe er peper en zout op en braad ze, met het vel naar beneden, 8 min. op een hoog vuu... bekijk recept »
1 beker slagroom (250 ml) 2 el suiker 1 bak bosvruchten (sorbetijs (500 ml)) 1 fles prosecco (0.75 l) 4 el wodka (slijter) 2 bakjes frambozen (a 150 g) enkele blaadjes munt1. Klop de slagroom met de suiker stijf. ... bekijk recept »