1000 recepten met frambozen
8 bolletjes Carte d’Or Vanilleroomijs (200 g/400 ml) 150 g koekjes 60 g boter 200 g gewassen frambozen, 12 achterhouden voor de versiering 8 kleine meringues 200 g ricotta 25 g poedersuiker 1 tl vanille-extract 90 ml frambozencoulis 1. Plaats... bekijk recept »
2 pak frambozen diepvries totaal 400 gr 80 gr fijne kristalsuiker 1 el citroensap 1 zakje vanillesuiker1. Voor over het ijs nog snel deze heerlijke saus. Niet alleen lekker warm of koud over vanille, roomijs ijs, maar ook in yoghurt over kwark en va... bekijk recept »
500 g plattekaas 250 g frambozen 5 eetl dieetsuiker poedervorm 12 bl gelatine 4 eetl sinaasappelsap 1. Meng de dieetsuiker en de plattekaas samen. Proeven en eventueel suiker bijvoegen. Frambozen mixen voor de helft. Samen met de hele frambozen bij... bekijk recept »
12 Lange vingers 75 cl Limoncello 2 stuks Sinaasappel 1 stuk Citroen 1 pot Mascarpone (250gr) 100 ml melkchocolade 1 tablet Pure chocolade 1 stokje Vanille 2 bakjes Frambozen 1 Poedersuiker1. Leg de lange vingers in een mooie schaal (niet te g... bekijk recept »
24 lange vingers 150 ml hazelnootlikeur 250 ml slagroom 2 eetlepels suiker 250 gram mascarpone 125 gram frambozen 25 gram hazelnoten 2 nectarines1. Leg de helft van de lange vingers in een vierkant op een platte schaal en besprenkel met de helft va... bekijk recept »
100 gr frambozen 250 gr mascarpone 200 gr fondant chocolade 4 eiwitten koekje of chocoladeschilfers1. laat 100 gr frambozen ontdooien en klop er 2 flinke eetlepels mascarpone door tot een glad mengsel. Schep 2 à 3 el van dit mengsel op de bodem v... bekijk recept »
6 Eiwitten 120 g Pure chocolade 250 g Suiker 3 eetlepel Cacaopoeder 1 koffielepel Rodewijnazijn 1 snuifje Zout 250 g Mascarpone 2 dl Room 50 g Bloemsuiker 1 zakje Vanillesuiker 125 g Frambozen 1. Hak 60g pure chocolade grof voor de meringue en ma... bekijk recept »
150 ml zonnebloemolie 175 gram zelfrijzend bakmeel 2 theelepels bakpoeder 50 gram cacao 3 eieren 140 gram lichte basterdsuiker 150 ml slagroom 3 blaadjes munt 225 gram pure chocolade 250 ml slagroom 200 gram frambozen 2 eetlepels frambozenjam zon... bekijk recept »
1 bakje frambozen(150 gr.) 2 takjes muntca. 3/4 l. bosvruchtenroomijs4 dl. cassis(frisdrank) Hulpmiddelen 4 hoge glazen(inhoud ca. 3 dl.)ijsbolletjeslepel. Hulpmiddelen - 4 hoge glazen(inhoud ca. 3 dl.)ijsbolletjeslepel. Bereidingswijze Frambozen wa... bekijk recept »
300 g frambozen 25 g suiker 1/2 dl water 1 el frambozenlikeur toef slagroom Bereidingswijze Zoek een paar mooie frambozen uit voor de garnering. Pureer de rest van de frambozen met een staafmixer. Breng het water met de suiker in een steelpan aan de ... bekijk recept »