1000 recepten met frambozen
500 gr platte perziken 1 flinke scheut crème de cassis ( likeur van zwarte bessen) 200 gr frambozen 1 vanille stokje room of room met mascarpone 1. Voor de vanilleroom:2. 250 ml dikke room (of half mascarpone en slagroom)1 vanillestokje3. Perziken o... bekijk recept »
4 dunne plakjes roombotercake 2 el frambozenconfituur 250 g fruitsalade* 1 dl frambozensiroop 0.25 l Fermette volle melkijs 200 g frambozen (vers of diepvries) 3 el kristalsuiker 50 g ongezouten gemengde noten (bijv. cashew, macadamia en pecan) 1.... bekijk recept »
4 velletjes filodeeg ontdooid poedersuiker 1 ei losgeklopt 2 bananen geschild in schijfjes 1 nacht in de vriezer. 300 gr frambozen diepvries 2 flinke el vloeibare (acasia) honing 4 el crème fraîche1. Laat het filo deeg onder een vochtige doek ontdo... bekijk recept »
12 Sint-Jacobsvruchten 8 frambozen olijfolie peper&zout voor de frambozensiroop 1/2 vanillestokje 150 gr suiker 150 gr frambozen (eventueel diepvries) 1/2 liter water rucolasalade 1. Maak eerst de siroop (dit kunt u zelfs de dag ervoor al doen).2... bekijk recept »
2 eendenborsten 125 gr frambozen 2 eetlepels frambozenazijn1. Doorprik het vel van de eend op verschillende plaatsen met een vork. Doe er peper en zout op en braad ze, met het vel naar beneden, 8 min op een hoog vuur in een gietijzeren stoofpan. Haa... bekijk recept »
125 ml `slagroom 150 gr Griekse yoghurt 1-2 tl gemalen kaneel ( poeder) 4 pavlova's (supermarkt, banketbakker of warenhuis) 4 el granaatappel pitjes 2 el vloeibare honing 1 el munt in reepjes 1. Mmm, wie houdt er nou niet van lekkere toetjes?... bekijk recept »
400 ml slagroom 250 gram hazelnootpasta 100 gram frambozen poedersuiker1. Klop de slagroom stijf. 2. Schep de hazelnootpasta in een aparte kom en spatel er voorzichtig 3 eetlepels slagroom door. Herhaal dit tot de slagroom op is. 3. Zet de chocolade... bekijk recept »
80 à 100 g frambozencoulis cacaopoeder of chocoladekrullen 16 frambozen 30 cl room "365" • 150 g witte chocolade 1. Plaats 1 uur op voorhand een kom en de kloppers van de mixer in de koelkast.2. 2.Smelt de in stukjes gebroken chocolade ... bekijk recept »
1 vanillestokje (voor de banketbakkersroom) 1/2 Liter melk (voor de banketbakkersroom) 5 eierdooiers (voor de banketbakkersroom) 100 GR suiker (voor de banketbakkersroom) 45 GR Maïzena (voor de banketbakkersroom) 1 pak bladerdeeg (voor de millefeui... bekijk recept »
550 gr frambozen 250 gr fijne suiker 250 gr Griekse yoghurt 2 eiwitten 1. Pureer de frambozen met de suiker.2. Vermeng met de yoghurt.3. Klop de 2 eiwitten stijf en spatel de eiwitsneeuw luchtig door het mengsel.4. Bereid bij voorkeur in de ijsmach... bekijk recept »