1000 recepten met frambozen
300 gr volle platte kaas 350 gr room 3 gelatineblaadjes 500 gr frambozen 2 limoenen 150 gr suiker 75 gr blauwe bessen 1 eiwit 225 gram volle yoghurt 1. Pers de limoenen uit. Klop het eiwit volledig stijf met 50 g griessuiker.2. Klop de room hal... bekijk recept »
30 g witte chocolade 2 el Solo 3 el kristalsuiker 4 el zelfrijzende bloem 1 ei 2 el melk 8 à 10 frambozen 1. Breek de witte chocolade in kleine stukjes en doe ze in een grote koffiemok. Voeg de Solo toe en smelt alles gedurende een halve min... bekijk recept »
2 eieren 175 g rietsuiker 90 g Solo 1 el Solo Vloeibaar 125 g patisseriebloem 2 tl bakpoeder 0.75 dl melk 1 snuifje kardemom 1 bakje verse frambozen 2 peren Extra : 12 kleine bakvormpjes1. Verwarm de oven voor op 200°C. 2. Wrijf de bakvormpjes ... bekijk recept »
1 kuipje Philadelphia naturel of de light 150 gr lange vingers 400 gr verse frambozen 200 gr Griekse yoghurt 0% vet 75 gr witte basterd suiker 1 zakje vanille suiker 2 zakjes klopfix à 8 gram 3 dl slagroom 5 el geleisuiker 1 el poedersuiker1. Vet ... bekijk recept »
750 ml melk 170 g kristalsuiker 3 el cacaopoeder 125 g Solo 290 g griesmeel 50 g geschaafde amandelen 1 bakje verse frambozen frambozenconfituur1. Meng het griesmeel in een kommetje met één glas van de melk.2. Breng de rest van de melk zachtjes a... bekijk recept »
Cakedeeg: 125 g zwarte chocolade (min. 60 % cacao) 4 eieren 100 g witte bloem 40 g cacaopoeder (min. 60 % cacao) 1 snuifje zout (4 g) 200 g kristalsuiker 200 g Solo Patisserie Versiering: 30 g verse frambozen 20 g poedersuiker bakpapier 6 lang... bekijk recept »
1.2 kg rabarber 400 g frambozen 75 g poedersuiker 1 snuifje gemalen gember 1 snuifje gemalen kruidnagel poedersuiker munt 1. Was de rabarber en snij hem in stukjes. Meng de poedersuiker en de kruiden. 2. Doe de rabarber in een kookpot en bestrooi ... bekijk recept »
800 g mango's 6 cl zoete gecondenseerde melk 2 snuifjes 4-kruidenmengsel 450 g verse frambozen 2 takjes verse munt 1. Schil de mango's en haal de pit eruit. Snij ze in stukken, mix ze met de gecondenseerde melk en het 4 kruidenmengsel tot je e... bekijk recept »
500 gram frambozen 4 eetlepels kandijsiroop 4 potjes natuuryoghurt 1. Mix de frambozen fijn.2. Doe de frambozenmoes door een zeef. 3. Zet een beetje frambozensap aan de kant en meng de rest van het frambozensap met de kandijsiroop en giet in een die... bekijk recept »
300 gr diepvries frambozen 3 el vette verse kaas 25 gr bloemsuiker1. Doe de bevroren frambozen in de kom van een mixer, samen met de kaas en de suiker. Mix de massa met korte onderbrekingen, zodat de ingrediënten goed mengen. Doe zo voort tot u de t... bekijk recept »