1000 recepten met frambozen
100 gram tarwebiscuits25 gram boter, gesmolten250 gram ricottarasp en sap van 1/2 citroen1 eetlepel bloem, gezeefd2 eetlepels poedersuiker1 zakje vanillesuiker3 eieren, losgeklopt1 eetlepel zonnebloem- of arachideolie100 gram frambozenpoedersuike... bekijk recept »
1. Pureer 300 gram frambozen en wrijf de puree door een zeef. Roer er 2 eetlepels frambozen limonadesiroop, 80 ml water en 20 ml citroensap door en vul de vormpjes ermee. Bevries 3-4 uur. bekijk recept »
500 g diepvriesframbozen en/of -bosvruchtensap van 1/2 citroen1 vers eiwit2 eetl. suiker1. Pureer 100 gram van het fruit met het citroensap en zeef het. Vang het sap op in een brandschone mengkom. Druk met de bolle kant van de lepel zoveel mo... bekijk recept »
200 g roomkaas naturel2 eetl. vloeibare honing1 theel. geraspte citroen of sinaasappelschil4 eierkoeken of taartschelpjes100 g frambozen1 eetl. frambozenjam20 g amandelschaafsel, licht geroosterd1. Roer de roomkaas met de honing en citrusschil goed l... bekijk recept »
100 ml slagroom (Melkan)3 eetl. poedersuiker200 g mascarpone1 zakje vanillesuikersap van 2 sinaasappels16 lange vingers100 g witte chocolade, grof gerasptof gehakt100 g frambozen1. Klop de slagroom stijf met de poeder-suiker. Klop in een andere kom d... bekijk recept »
3 eetl. vers citroensap1 eetl. suiker50 ml frambozenlikeur250 ml slagroom 35% (Melkan)30 g geschaafde amandelen1 frambozen (1 doosje)4 lange vingers of kaneelbeschuitjes1. Roer het citroensap met de suiker en frambozenlikeur in een kom tot de su... bekijk recept »
50 ml frambozen-dessertsaus100 g diepvriesframbozen of -aardbeien2 eetl. citroensap1 theel. citroenrasp50 g poedersuiker500 ml slagroom (Melkan)50 g geschaafde witte chocolade1. Mix met de handmixer de frambozensaus met de helft van de frambozen en m... bekijk recept »
4 plakjes bladerdeeg (diepvries, pak 10 stuks), ontdooid1 vanillestokje125 ml slagroom2 el suiker125 g magere Franse kwark2 bakjes frambozen (à 125 g)poedersuiker4 taartvormpjes (10-12 cm ø), ingevetbakpapiergedroogde bonen of rijstmixe... bekijk recept »
½ bak slagroomijs rode vruchten4 el GIJS Granola haver of spelt (fles 275 g)verse frambozen en bessen1. Laat het slagroomijs rode vruchten iets zachter worden en schep er de GIJS Granola haver of spelt (fles 275 g) door. 2. Zet het ijs terug i... bekijk recept »
80 g gedroogd struisvogelvlees (in plakjes) zout 2 el bosbessen- of frambozenazijn 50 g roquette 1 crestasla (of rode kropsla) 1 rode ui 1 koffielepel mosterd 6 eetlepels Bertolli extra vergine peper 100 g frambozen 4 takjes rode bessen1. Was de... bekijk recept »