1000 recepten met frambozen
3 rijpe mango’s, geschild en in kleine blokjessap van 1 limoen2 eetlepel honing100 gram frambozen, vers of diep- vriespaar druppels limoensap1. Pureer het mangovlees met de limoen en honing helemaal tot moes. Verspreid het over een stukje bakpa... bekijk recept »
1 eetlepel bloem8 velletjes hartigetaartdeeg, ontdooid1 kilogram kalkoenfilet200 gram parmaham200 gram frambozen1 takje munt1 ei, losgekloptbakplaat met bakpapier1. Bestrooi het werkvlak licht met bloem. Leg de velletjes deeg in een rechthoekige vorm... bekijk recept »
125 gram bastognekoeken25 gram hazelnoten fijngehakt60 gram boter gesmolten600 gram witte chocolade250 milliliter slagroom250 gram kwark250 gram mascarpone100 gram witte basterdsuiker200 gram frambozenpoedersuikerbakpapierspringvorm 20 cm ingevetkeuk... bekijk recept »
250 gram zelfrijzend bakmeel25 gram amandelschijfsel, grofgehakt1 theelepel bakpoeder75 gram suiker200 milliliter karnemelk1 gram ei losgeklopt75 gram boter gesmolteneen paar druppels amandelessence eventueel100 gram frambozen, vers of diepvries (ont... bekijk recept »
1. Pureer 200 gram aardbeien met 100 gram frambozen, 2 eetlepels citroensap en 1 theelepel balsamicoazijn of een snufje versgemalen peper. Kook 100 ml water (of 50 ml water en 50 ml rosé) met 75 gram suiker in 3-4 minuten tot een siroop en laat iets ... bekijk recept »
75 gram poedersuiker3 eidooiers120 gram boter, in stukjes200 gram bloem, gezeefd extra om te bestuivenmespuntje bakpoeder100 gram suiker50 milliliter water250 gram frambozen125 gram mascarponemerg van 1 vanillestokje of 1 zakje vanillesuiker1 eetlep... bekijk recept »
175 gram witte chocolade in stukjes225 gram pure chocolade in stukjes1 eetlepel cacaopoeder300 milliliter slagroom7 blaadje gelatine6 eiwitten75 gram witte basterdsuiker200 gram frambozencakevorm van 1 liter, bekleed met vershoudfolie1. Schep de witt... bekijk recept »
125 ml slagroom80 gr honing200 ml yoghurt (Melkan)100 gr diepvriesframbozen, ontdooidvershoudfolie1. Bekleed vier bekertjes of glaasjes aan de binnenkant met vershoudfolie. Klop de slagroom stijf en roer de honing door de yoghurt. Schep de slagroom e... bekijk recept »
8 cantuccini of bitterkoekjes, verkruimeld30 gram gesmolten boter250 gram ricotta1 zakje vanillesuiker125 milliliter Griekse yoghurt1 eetlepel honing2 blaadjes gelatine150 gram frambozen1 eetlepel suiker25 gram gepelde pistachenoten1. Meng de koekkru... bekijk recept »
400 milliliter slagroom250 gram hazelnootpasta100 gram frambozenpoedersuiker1. Klop de slagroom stijf. Schep de hazelnootpasta in een aparte kom en spatel er voorzichtig 3 eetlepels slagroom door. Herhaal dit tot de slagroom op is. Zet de chocolademo... bekijk recept »