1000 recepten met frambozen
1 ei1 eidooier60 g kristalsuiker250 g volle room150 g frambozen ( extra)50 ml frambozencoulisolie0.5 pakje koekjes (roze, uit Reims)bloemsuikerwitte suikerparels1. Klop het ei en de dooier in een pannetje los met de suiker. Zet de pan op een heel zac... bekijk recept »
250 g patisseriebloem100 g bloemsuiker1 snuifje zout1 el cacaopoeder2 eidooiers200 g boter (ijskoud en in blokjes)200 g chocoladedruppels250 g suiker200 g boter5 eieren2 el patisseriebloem200 g chocoladedruppels100 g boter4 el waterframbozenkoekjes (... bekijk recept »
225 g fijne suiker3 eiwitten225 g amandelpoeder225 g poedersuikerrood voedingskleurstof125 g frambozencoulis120 g pure chocolade (in stukjes)120 g witte chocolade (in stukjes)1. Meng het deel met de kleurstof. Schep het deeg in een aparte spuitzak. S... bekijk recept »
400 g frambozen4 eidooiers2 eieren500 ml room40 ml sinaasappellikeur125 g poedersuiker80 g meringue (kleine, kanr-en-klaar)cacaopoederaardbeiencoulis1. Spoel de frambozen, hou er een handvol apart voor de afwerking. Pureer de rest en zeef ze. 2. Meng... bekijk recept »
80 g amarettikoekjes40 g amandelpoeder80 g boter500 g frambozen2 el citroensap1 takje munt350 g plattekaas200 ml room12 g gelatine (in blaadjes)100 g suiker1 el vanillesuiker1. Smelt de boter en meng ze met de koekkruimels. Druk het mengsel gelijkmat... bekijk recept »
200 g witte chocolade1 bakje frambozen150 g paaseitjes45 slagroomsoesjes (kant-en-klaar)1. Hak de chocolade in ongeveer gelijke stukjes. Smelt ze au bain-marie of in de microgolfoven. Doop telkens de bovenkant van een soesje in de chocolade. Leg de s... bekijk recept »
200 g pure chocolade1 bakje frambozenwitte chocoladeparels (of bruine)20 g cacao (en wat extra voor de afwerking)125 g boter (en wat extra voor de vormpjes)60 g bloem20 g maïsbloem3 eieren125 g poedersuiker (en wat extra voor de afwerking)1. Vet 6 mu... bekijk recept »
1 rol zanddeeg (kant-en-klaar)1 kl boter2 el frambozenconfituur90 g witte chocolade (in stukken)1 kl gezouten boter50 ml roomframbozen1. Verwarm de oven voor op 180°C. Steek met een uitsteekvorm van 7 cm doorsnee 2 cirkels uit het zandd... bekijk recept »
200 g witte chocoladepoedersuiker1 bakje frambozen70 slagroomsoesjes (kant-en-klaar uit de diepvries, ontdooid)1. Hak de chocolade fijn en smelt ’m au bain-marie. 2. Dip de bovenkant van de soesjes in de chocolade en leg ze met de chocolade naa... bekijk recept »
400 ml room100 g suiker1.5 blaadjes gelatine150 g zure room1 takje citroentijm2 koeken (droog)1 bakje frambozen3 el suikerblaadje zuring (rood)1. Week de gelatine in koud water. Verwarm de room met de suiker en de citroentijm. Laat niet koken. Zet 5 ... bekijk recept »