1000 recepten met frambozen
250 ml slagroom 250 g griekse yoghurt 100 g pure chocolade 150 g frambozen 4 el fijne tafelsuiker 4 blaadjes munt eventueel poedersuiker Plasticfolie Klop in een vetvrije kom de slagroom met de tafelsuiker goed stijf, spatel de geklopte slagroom door... bekijk recept »
150 g frambozen 6 eierdooiers 100 g fijne tafelsuiker 50 ml marsala, zoete, italiaanse wijn 1 citroen 4 blaadjes munt 4 diepe borden met een extra brede rand Vetvrije kom Staafmixer Rasp de schil van de schoongeboende citroen. Zorg ervoor dat de eier... bekijk recept »
500 g citroensorbetijs 750 ml prosecco of mousserende witte wijn brut 200 ml wodka 1 citroen fijne tafelsuiker 50 gr frambozen StaafmixerZorg ervoor dat de prosecco en de wodka goed koud is, alvorens je begint met mixen. Pers de citroen, schenk het s... bekijk recept »
250 gr aardbeien, in stukjes150 gr frambozen75 gr suikersap van 1 citroen1 vanillestokje, opengesneden1 tl zout1. Voeg alle ingrediënten samen in een pan of vuurvaste kom.2. Zet de kom op de barbecue.3. De barbecue moet gereed zijn voor indirecte ve... bekijk recept »
100 ml slagroom (Melkan)3 eetlepels poedersuiker200 gram mascarpone1 zakje vanillesuiker16 lange vingerssap van 2 sinaasappels100 gram witte chocolade, grof geraspt of gehakt100 gram frambozen1. Klop de slagroom stijf met de poedersuiker2. Klop in ee... bekijk recept »
150 g suiker700 g frambozen1 onbehandelde citroen1. Doe de suiker in een pot met 150 ml water en breng aan de kook. Laat koken tot de suiker is opgelost en laat dan afkoelen. 2. Was de frambozen, mix ze met het citroensap in de blender en zeef. 3. Gi... bekijk recept »
6 eieren180 g suiker6 el melk180 g zelfrijzende bloem (gezeefd)boter400 g frambozen400 ml slagroom3 el poedersuikervanille-essencepaaseitjes (witte van chocolade en suikereitjes)4 el kirsch1. Verwarm de oven voor op 180°C. klop de eieren met de s... bekijk recept »
1 potje Griekse yoghurt1 el frambozenconfituurframbozen (verse)1. Schep de yoghurt in een hartvormig kommetje of in een rond, laag kommetje. 2. Verwarm de jam met 1 el water en roer tot hij lopend is, maar nog gebonden. 3. Trek met de steel van een l... bekijk recept »
4 eidooiers100 g suiker0.5 vanillestokje500 ml melk1 onbehandelde citroen (geraspte schil van)200 g frambozenpoedersuiker1. Verdeel de crème over individuele schaaltjes, verdeel er de frambozen over en duw ze een beetje in de pudding. Zet mins... bekijk recept »
8 gelatine (in blaadjes)3 eieren6 el vanillesuiker500 g mascarpone0.5 kopje koffie (warm)1 kopje koffie (koud)1 scheut amaretto500 g frambozen (verse)2 el cacaopoeder1 pakje boudoirkoekjes1. Week de gelatineblaadjes in koud water. Splits de eieren. K... bekijk recept »