1000 recepten met frambozen
250 gr verse frambozen 200 ml crème fraîche 4 el suiker1. Een lekkere luchtige frambozenmousse. Een heel eenvoudig dessert dat je zo hebt gemaakt. Het enige nadeel, het moet wel nog een tijdje in de koelkast staan, maar uiteindelijk is het zeker het... bekijk recept »
8 kletskopkoekjes 100 ml slagroom 100 gr frambozen poedersuiker1. Meng 1 dl stijfgeklopte slagroom met 100 g frambozen.2. Schep op 4 kletskopjes (koekjes) een laag frambozenroom en dek dit af met 4 kletskopjes.3. Garneer met frambozen en bestuif de ... bekijk recept »
3 blaadjes gelatine 250 GR magere vanille yoghurt 2X200 GR verse kaass (mager) 4 eiwitten 150 GR geprakte frambozen enkele frambozen en muntblaadjes voor de garnering1. doe een eetlepel heet water in een vuurvast kommetje en laat de gelatine er sp... bekijk recept »
2 eieren 1 dl room (min. 30 % V.G.) 50 g melkchocolade 50 g pure chocolade 200 g frambozen (vers of diepvries) 75 g petit-suissekaasje 1 dl room (min. 30 % V.G.) 3 eetl. bloemsuiker 12 frambozen 50 g pure chocolade bloemsuiker1. Voorbereiding... bekijk recept »
0,5 liter slagroom, 1 vanillestokje 60 g suiker 4 gelatineblaadjes (wit) 250 g frambozen 25 g basterdsuiker blaadjes citroenmelisse- Breng de slagroom met het opengesneden vanillestokje en de suiker aan de kook en laat de room zachtjes circa 10 minut... bekijk recept »
0,5 liter slagroom, 1 vanillestokje 60 g suiker 4 gelatineblaadjes (wit) 250 g frambozen 25 g basterdsuiker blaadjes citroenmelisse- Breng de slagroom met het opengesneden vanillestokje en de suiker aan de kook en laat de room zachtjes circa 10 minut... bekijk recept »
2/5 frambozensap 3/5 druivensap 3 theelepels vloeibare honing enkele frambozen 1 muntblaadjePureer de frambozen. Meng het frambozensap en het druivensap in een glas. Versier het glas met enkele frambozen en een muntblaadje. bekijk recept »
120 gr zwarte chocolade patissier 80 gr boter 3 eieren 40 gr poedersuiker 1 mespuntje zout 25 gr vloeibare bloem 250 gr frambozen 2 soeplepels poedersuiker voor de coulisIn een pan, 5 soeplepels frambozen en 2 soeplepels poedersuiker doen.(nie... bekijk recept »
Voor 4 personen: 1 blik perziken op sap 2 blikjes frambozen op sap 2 dl slagroom met suiker 4 bollen vanilleijs 2 eetlepels suiker 2 eetlepels gebrand amandelschaafsel wat verse frambozen om te garneren (indien verkrijgbaar) wat muntblaadjes o... bekijk recept »
1 liter vanille- roomijs ? 1/4 liter rijstepap ? 1 blikje perzikschijfjes ? 1 bakje frambozen ? 1 el witte basterdsuiker ? muntblaadjes Voorbereiding Het ijs in ca. 20 minuten een beetje zachter laten worden en de rijstepap erdoor scheppen. In e... bekijk recept »