1000 recepten met frambozen
1 blik perziken op sap 2 blikjes frambozen op sap 2 dl slagroom met suiker 4 bollen vanille-ijs 2 eetlepels suiker 2 eetlepels gebrand amandelschaafsel wat verse frambozen om te garneren; (indien verkrijgbaar) wat muntblaadjes om te garneren Bereid... bekijk recept »
1. Zet van 100 gram frambozen 1 eetlepel apart voor garnering. Meng de rest van de frambozen met 100 gram blauwe bessen en 30 ml gembersiroop of vloeibare honing in een cocktailshaker of blender. Voeg 8 ijsblokjes, 100 ml granaatappel- of rodedruiven... bekijk recept »
1. Maak (voor circa 10 personen) 2 keer het basisrecept en bak hiervan circa 20 middelgrote (24 cm Ø) pannenkoeken. Laat een koekenpan met antiaanbaklaag eerst goed heet worden en smeer de rand van de pan steeds in met een kwastje boter. Zo krijgen d... bekijk recept »
60 gram boter150 gram witte basterdsuiker1 eetlepel extra witte basterdsuiker120 gram kandijkoeken, verkruimeld4 blaadjes witte gelatine350 gram frambozen2 eieren200 gram Danone Hüttenkäse100 milliliter (demi) crème fraîcheblaa... bekijk recept »
1 basisrecept meringue (zoek 'basisrecept meringue' op website)500 gram zomerfruit (aardbeien, blauwe bessen, frambozen)2 eetlepels honing400 milliliter slagroom2 eetlepels witte basterdsuiker of poedersuiker100 gram frambozen150 gram pure ch... bekijk recept »
3 dl gewone bloem 1 1/2 tl bakpoeder 2,5 dl suiker 1 tl kaneel 2,5 dl room 60 g zachte boter 1 ei zeste van 1 citroen 100 g diepgevroren frambozen slagroom1. Laat de frambozen half ontdooien. Mix de bloem, het bakpoeder, de suiker en het kaneel ... bekijk recept »
250 gr verse frambozen 200 ml crème fraîche 4 el suiker1. Een lekkere luchtige frambozenmousse. Een heel eenvoudig dessert dat je zo hebt gemaakt. Het enige nadeel, het moet wel nog een tijdje in de koelkast staan, maar uiteindelijk is het zeker het... bekijk recept »
8 kletskopkoekjes 100 ml slagroom 100 gr frambozen poedersuiker1. Meng 1 dl stijfgeklopte slagroom met 100 g frambozen.2. Schep op 4 kletskopjes (koekjes) een laag frambozenroom en dek dit af met 4 kletskopjes.3. Garneer met frambozen en bestuif de ... bekijk recept »
3 blaadjes gelatine 250 GR magere vanille yoghurt 2X200 GR verse kaass (mager) 4 eiwitten 150 GR geprakte frambozen enkele frambozen en muntblaadjes voor de garnering1. doe een eetlepel heet water in een vuurvast kommetje en laat de gelatine er sp... bekijk recept »
2 eieren 1 dl room (min. 30 % V.G.) 50 g melkchocolade 50 g pure chocolade 200 g frambozen (vers of diepvries) 75 g petit-suissekaasje 1 dl room (min. 30 % V.G.) 3 eetl. bloemsuiker 12 frambozen 50 g pure chocolade bloemsuiker1. Voorbereiding... bekijk recept »