1000 recepten met frambozen
150 g speculaas (of andere koekjes die je kunt verbrokkelen)70 g gesmolten boter200 ml slagroom1 el vanillesuiker120 g witte chocolade1 kl vanille-extract350 g Griekse yoghurt350 g frambozen (vers of diepvries)1. Maak eerst de bodem. Plet de koekjes ... bekijk recept »
165 g boter100 g frambozen480 g bloem0.5 kl bakpoederzoutkaneel100 g kristalsuiker (fijn)2 eieren280 ml melk120 g marsepeinpoedersuiker (om te bestuiven)50 ml frambozencoulis (kant-en-klaar)1. Spoel de frambozen voorzichtig. Smelt de boter op een zac... bekijk recept »
1 pakje lange vingers1 vanillestokje500 g plattekaas250 ml slagroom8 el fijne suiker20 g gelatine (blaadjes)125 g frambozen200 g bosvruchten (frambozen, braambessen, bosbessen, rode besjes)1. Bekleed een springvorm met huishoudfolie. Verdeel de lange... bekijk recept »
1 pakje lange vingers (van LU)7 blaadjes gelatine900 g plattekaas400 ml slagroom10 eierdopjes suiker1 vanillestokje125 g frambozen ( extra om te decoreren (frambozen, bramen, blauwe bessen, bramen) )1. Bekleed een vorm (20cm) met huishoudfolie of bak... bekijk recept »
200 g eiwit (5 tot 6 eieren)70 g kristalsuiker (fijne)300 ml room180 g witte chocolade200 g pure chocolade1 kl cointreau1 bakje frambozen (verse)pistachenoten (fijngehakt)suikerwaterhandvol verse munt1. Smelt de witte en de pure chocolade apart au ba... bekijk recept »
1 dl frambozencoulis (uit diepvries of koelvak)250 g frambozen4 eiwitten2 dl room2 el poedersuiker250 g kristalsuiker1. Verwarm de oven op 120 °C. 2. Klop de eiwitten schuimig in een grote kom. Voeg er telkens een eetlepel suiker bij en klop ... bekijk recept »
Voor de koekjes: 50 g suiker 50 g bloem 50 g eiwit 50 g boter Voor de bavarois : 300 g rabarber boter 80 g griessuiker sap van 1/2 citroen 4 blaadjes gelatine van 3 g 3 dl room 50 frambozen 1 dl room 20+20 g bloemsuiker 1 onbehandelde citroen 40 g gr... bekijk recept »
500 gram frambozen, 1 eiwit, 300 ml suikersiroop (van 200 g suiker en 200 ml water), 500 g griekse (of Turkse) yoghurt 10% vet, vanillesuiker (Zelfgemaakte vanillesuiker: 500 g fijne tafelsuiker 2 vanillestokjes) - zet de ijsmachine klaar. - klop het... bekijk recept »
6 koppen bramen of zwarte bessen (vers of diepvries) 2 koppen frambozen (vers of diepvries) 1/2 1 water 345 g suiker 1-2 el citroensap 2 eiwitten limoenschil ter garnering Bereidingswijze 1. Bramen of zwarte bessenframbozen en de helft van het water... bekijk recept »
500 g frambozen 200 ml sinaasappelsap 1 eetl. citroensap blaadjes munt of citroenmelis Voorbereiding Maak de frambozen schoon en pureer ze met sinaasappelsap en citroensap met de staafmixerof in de keukenmachine of blender. Giet de vruchtenpuree i... bekijk recept »