1000 recepten met frambozen
4 harde zure appelen, geen moesappelen, 200 gram verse aardbeien, of frambozen, 4,5 ml. vloeibare zoetstof, scheutje citroensap. Breng water aan de kook in een stoompan. Leg de appelen boven de stoom en sluit de pan. Stoom de appelen 6 tot 8 minuten.... bekijk recept »
4 plakken brioche 15 gram boter 1 el basterdsuiker 250 gram middelgrote aardbeienschoongemaakt en in vieren gesneden 250 gram frambozen creme fraiche of slagroom om te serveren Verhit een grillpan tot hij heet is. Leg de plakken brioche in de pan en ... bekijk recept »
140 gram zelfrijzend bakmeelgezeefd 1-2 tl gemalen kaneel 60 gram witte basterdsuiker 1 eilosgeklopt 3 el zonnebloemolie 3 el melk 110 gram frambozen 3 tl rietsuiker Oven voorverwarmen op 180C. Bakmeel, kaneel en basterdsuiker in kom mengen. In midde... bekijk recept »
500 g frambozen 200 g suiker sap van een citroen 1 p. rode gelatinepoeder 3 el heet water ? l slagroom 6 lange vingers (30 g) 50 g chocolade (boomschorsjes) De rest van de frambozen in een platte schaal met een vork fijnprakken of in de mixer pureren... bekijk recept »
1/2 witte kool 1/2 rode kool 1 zachtzure harde appelin stukjes 0,5 l magere yoghurt of magere kwark 1 theel kaneel 1 ml vloeibare zoetstof (bij een vet en een koolhydraat maaltijd) of 9 gr fructose (alleen bij een koolhydraat maaltijd) 2 eetl citroen... bekijk recept »
2 rijpe mango's frambozencoulis (250g frambozen8 soeplepels water4 soeplepels suiker. Zie voorbereiding) 4 soeplepels suiker 1 pakje reeds uitgerold bladerdeeg 4 nootjes boter 4 koffielepels suiker Voorbereiding Maak een frambozencoulis. Zet in een k... bekijk recept »
500 g rood fruit (aardbeienframbozenbessenbramen) 2 dl slagroom 1 eetl. suiker 4 bolletjes roomijs voor de saus: 100 g aardbeien 100 g frambozen 100 g bessen 2 eetl. marasquin Maak het rood fruit schoon en verdeel het over 4 diepe borden. Pu... bekijk recept »
Voor 6 rozen: 300 gr witte bloem - 70 gr suiker - 40 gr boter - 1/2 zakje poedergist - 60 ml melk - de geraspte schil van een citroen - 1,5 eieren voor de creme: 70 gr suiker - 100 gr fijngehakte amandelen - 50 gr boter - enkele druppels amandelesse... bekijk recept »
- 500 gr bladerdeeg - 4 appelen - 75 gr griessuiker - 1 zakje vanillesuiker - het sap van 1 citroen - 50 gr boter - 300 gr rode vruchten uit de diepvriezer (aardbeien of frambozen) - 1 eierdooier - 1 eetlepel melk om te kleuren De appelen schillen, o... bekijk recept »
100 gr. soeppasta450 ml. melk45 gr. bruine basterdsuiker150 ml. slagroomvanille essence1 blik halve perzikken1 theel. kaneel250 gr. frambozen30 gr. poedersuiker Doe de suiker bij de melk en kook hierin onder voortdurend roeren de pasta gaar, haal de ... bekijk recept »