1000 recepten met frambozen
400 gr frambozen 200 ml magere melk 170 gr bloem 2 eieren 50 gr suiker 8 klp vloeibaresolo 30 gr zelfrijzende bloem 1. zeef de 2 soorten bloem. scheid de eidooiers van de eiwitten en klop de eidooiers los met de suiker. roer ze samen met de gesmol... bekijk recept »
175 g boter 50 g bloem 100 g gemalen amandelnoten 3 theelepels citroenschilrasp 5 stuks eiwitten 175 g poedersuiker 24 stuks verse frambozen 1. Gebruik een muffin-bakvorm voor een 12-tal taartjes en boter deze in.2. Verwarm oven op 200°C3. Smekt de... bekijk recept »
2 dl bloem 400 g gemalen amandelen 25 ml kandijsuiker 2 tl bakpoeder 1/2 tl zout 1 dl melk 2 eieren 75 g gesmolten boter 200 g frambozen 1. Meng de bloem, de amandelen, de kandijsuiker, het bakpoeder en het zout. Klop de eieren los met de melk en ... bekijk recept »
1 cake Grand Marnier bakje frambozen vanille ijs 5 eiwitten 125g bloemsuiker confituur1. Bak of koop een cake en laat hem goed afkoelen.2. Snijd hem in plakjes en overgiet ze met de likeur.3. Bestrijk elk plakje met wat confituur en leg er telkens... bekijk recept »
150 gram boter 1 pak bastognekoeken 600 ml slagroom 3 eetlepels suiker 600 gram pure chocolade 30 ml amandellikeur cacaopoeder 125 gram diepvries frambozen 1. Smelt de boter en meng dit met de koekkruimels. Bedek de bodem hiermee en strijk glad met... bekijk recept »
Vier Maal Eigeel 150 gram Suiker 250 gram Mascarpone 350 Gram Fijn gemalen speculaas 75 ml Water 500 ml Solo classique1. Klop de eieren dooiers en de suiker tot een schuimige massa2. Voeg de solo klassiek, de mascarpone en het water toe3. Klop half... bekijk recept »
Fruit: 500 g rabarber 70 g suiker 300 g frambozen Crumble: 50 g koude Solo in blokjes 90 g bloem 60 g suiker 60 g amandelpoeder 0.5 theelepel kaneel 1. Was en schil de rabarber en snij ze in staafjes van 1,5 cm. Voeg 50 g suiker toe, meng en laat... bekijk recept »
1 kleine abrikoos 1 hele banaan 1 zakje vanillesuiker 1 scheutje melk Hoeveelheid (diepvries)frambozen naar keuze Hoeveelheid vanille-ijs naar keuze 10-tal amandelen 1. Snij de abrikoos in twee zodat je ze van de pit kan losmaken.2. Snij deze in st... bekijk recept »
125ml appelsap 190ml aardbeien siroop 250gr bosbesjes (Blauw) 65ml frambozen sherbet 65ml magere yoghurt, kan ook met blauwe bessen smaak. 1 set ijslolly vormpjes1. Stap 1: Gooi de bosbesjes samen met de appelsap, aardbeien siroop, frambozen sherbe... bekijk recept »
350 gr frambozen 150 gr mascarpone of volle kwark 1 1/2 dl slagroom of crème fraîche 75 gr poedersuiker 150 gr bramen 150 gr bosbessen enkele blaadjes munt ter garnering 1. Pureer de frambozen in de keukenmachine of met de staafmixer. Voeg de masca... bekijk recept »