1000 recepten met frambozen
5 dl vanille ijs 4 dl melk 2 dl vruchten (frambozenrode bessen of aardbeien) evt. suiker Houd een beetje ijs achter om te garneren en doe de rest in een keukenmachine. Doe de vruchten en de melk erbij en meng het door elkaar. Voeg indien nodig iets s... bekijk recept »
2,5 kilo frambozen 500 gram rode aalbessen 1,5 kilo suiker Breng het opgevangen sap aan de kook,schep het schuim weg en giet het over in schone kleine flesjes. Sluit deze direct af. bekijk recept »
300 gr. bosbessen250 gr. frambozen40 ijsblokjes vergruisd (in de keukenmachine of blender)125 ml. vers sinaasappelsap. Pureer het fruit tot het glad is. Druk de puree boven een grote komn door een fijne zeef, gooi het restant in de zeef weg. Roer het... bekijk recept »
1/2 papajaontpit en in partjes gesneden 1 banaanin plakjes 1 peervan klokhuis ontdaanin partjes 1 portie vers fruit of bessen (bv. frambozenaardbeienabrikozenperzikennectarinespruimenkersen) 5druivengehalveerd 5 eetlepels ongezoet vruchtensap 1 theel... bekijk recept »
Voor de schuimdriehoekjes: 3 eiwitten200 gr suiker.Voor de mousse: 4 dl melk250 gr witte chocoladein stukjes gebroken8 blaadjes gelantine4 dl slagroom25 gr suiker.Voor het chocoladeplaatje: 50 gr witte chocolade1 eetl olie1 flesje goudpastilles.Voor ... bekijk recept »
8 eidooiers 180 gram kristalsuiker 3? dl slagroomlobbig geklopt merg uit een vanillestokje voor het serveren: vers fruit naar keuze [mangoperzikenaardbeienframbozen] - 1 dl slagroomlobbig geklopt Zet de mousse - 30 min. voor serveren in de koelkast. ... bekijk recept »
1 l yoghurt 1 blikje frambozen ,1 klein blikje perziken. Schenk in 6 glazen een laagje yohurt. Vervolgens en dun laagje frambozenpuree. Laahje yoghurt. Laagje perzikpuree. En zo door tot de glazen gevuld zijn. snij de halve perzik in 6 partjes en gar... bekijk recept »
1 liter vanille-ijs(Campina) ? liter aardbeienijs(Campina) 5 bitterkoekjes 2 eetlepels melk ? theelepel amandelessence of-likeur 1 reep pure chocolade a 75 gram 1 blikje frambozen(Jonker Fris) 2 eetlepels frambozensiroop 1/8 liter slagroom 1 eetlepel... bekijk recept »
500 GR. AARDBEIENBRAMENFRAMBOZEN EN AALBESSEN300 GR. HUTENKASEZOETSTOF150 GR. CRUESLI. SCHEP DE HUTENKASE EN 150 GR. CRUESLI AFGEWISSELD MET STUKJES AARDBEI IN LAAGJES IN 4 HOGE GLAZEN OF BREDE IJSCOUPES. bekijk recept »
1/2 pak lange vingers ( 175 gr) 1/2 -1 dl Creme de Cassis 250 gr mascarpone (Italiaanse roomkaas) 1 zakje vanillesuiker 50 gr poedersuiker 500 gr frambozen 200 gr aardbeien en bosbessen een paar takjes verse munt extra nodig: cakevorm (1 liter) Stor... bekijk recept »