811 recepten met kersen
Bakje monchou of verse roomkaas (200 gram)1/4 liter slagroom150 gram witte basterdsuikerklein potje kersen op sapscheutje kirsch. Hulpmiddelen Mixer Hulpmiddelen - Mixer Voorbereiding Roomkaas met basterdsuiker en 2 eetlepels kirch mengen. Slagroom ... bekijk recept »
? Liter water 100 gram boter 150 gram bloem 3 eieren ? eetlepel poedersuiker noordkrieken (soort kersen) slagroom Hulpmiddelen Pannetjehouten lepelkwastjespuitzakovenwanten Hulpmiddelen - Pannetjehouten lepelkwastjespuitzakovenwanten Voorbereiding B... bekijk recept »
2 dl port1 sinaasappel2,5 dl kersengeleikruidnagelpoederkaneelpeper Haal met een sambaltrekker de helft van de schil van de sinaasappel. Geef deze met de port in een pannetje. Voeg een beetje kruidnagelpoeder, wat peper en wat kaneel toe en reduceer ... bekijk recept »
Op 500 g kersen of reine claudes neemt men 250 g suiker een stukje pijpkaneel en 1 kruidnagel. Men moet vooral mooigaaf fruit gebruiken en de kersen liefst ontpitten. De vruchten wassen en goed uit laten lekken. Breng ze over in potten, die hee... bekijk recept »
75 gr blanke marsepein - 1 1/2 el cacao - 1 tl poedersuiker - 1 pakje chocoladeglazuur (dr. Oetker of Baukje) - 2 taartbodemsdoorsnede 26 cm. - 300 gr rode kersenjam - 1/4 ltr slagroom - 50 gr bruine basterdsuiker - 1 zakje slagroomversteviger Hulpmi... bekijk recept »
300 gr langevingers 200gr boter 300 gr chocolade 120 cl sinasappelsap 100 gr kwark 500 cl slagroom 75 gr suiker 3 bakjes frambozen Hulpmiddelen - Hulpmiddelen - - Voorbereiding - Bereidingswijze Maal de lange vingers fijn in de keukenmachine of verm... bekijk recept »
Poffertjesmix of poffertjes die je in de magnetron moet verwarmen. Slagroom en kersen op siroop uit een potje. Hulpmiddelen Poffertjespanof een bord voor de magnetron. Een steelpannetje en een kom om slagroom in te kloppendus ook een mixer. Hulpmidd... bekijk recept »
500 gram kersen zonder pit4 el rode port4 el fijne kristalsuiker1 zakje gepelde pistachenootjes (55 gram)1 citroen1 kimoen125 ml slagroom1/2 bakje mascarpone(a 250 gram) Bereidingswijze Kersen marineren in port en 2 el suiker. In droge koekenpan noot... bekijk recept »
1 liter vanillevla - 2,5 dl. slagroom - 5 theelepels suiker - 1 pot kersen van 340 gram - 1 pak lange vingers. Hulpmiddelen Mixer Hulpmiddelen - Mixer Voorbereiding Giet in 6 kommetjes een laagje vanillevla. Doe de slagroom en de suiker in een kom... bekijk recept »
6 kippendrumsticks 6 kippendijtjes zout en peper olie of boter 2 rode uiengesnipperd stukje verse gemberfijngehakt 0,5 liter cola 1 blik kersenvlaaivulling ma?zena 250 g sugar snaps Breng de kipdelen op smaak met zout en peper. Verhit een scheut olie... bekijk recept »