811 recepten met kersen
150 gr ongebleekte bloem cacao 2 eieren nummer 2 of 3 een snufje zout 1 theelepel druivepitolie 1 pakje banketbakkersroom 1 ei 2 eierdooiers 500 gr kwark 1 literpot kersen op sap (liefst ontpit) 1/2 dl kersenbrandewijn 1 zakje helder taartgeleipoeder... bekijk recept »
4 eetlepels boter 4 uitjes 4 teentje knoflook 400 gr fijngemalen lamsgehakt 1 theelepel zout 1 theelepel zwarte peper 1 theelepel kaneel 1 theelepel kruidnagelpoeder 2 eetlepels paneermeel of beschuitkruim 1 blikje tomatenpuree 1 theelepel piment 3 d... bekijk recept »
200 gram zachte boter 4 eieren 125 gram bloem 175 gram suiker 1 zakje vanillesuiker 1/2 felsje rumaroma een snufje zout 1 afgestreken theelepel 100 bakpoeder 100 gram blokchoclade in stukjesbakpoeder 100 gram fijngehakte amandelen zure ker... bekijk recept »
200 g kersen uit potgoed uitgelekt en drooggedept 3 el cognac 225 g pure chocoladein stukjes 175 g witte chocoladein stukjes 3 dl slagroom 1 el cacao 7 blaadjes witte gelatine 6 eiwitten 50-75 g suiker Hulpmiddelen Cakevorm van ca. 1 l inhoud met pl... bekijk recept »
-4 eendeborsten -300 ml goede rode wijn eg Cabernet Sauvignon -300 ml kip of eendebouillon -1 1/2 eetlepel aalbessen jam -225 gram kersen zonder steeltjes en ontpit -1 royale eetlepel versnipperde mintblaadjes -zout en peper -4 takjes mint om te garn... bekijk recept »
1 pakje bladerdeeg (diepvries) 1 pot kersen (zonder pit350 g) 6 gemberbolletjes (pot) 400 g kipfilet zout en peper 50 g boter 1 teentje knoflook 1 1/2 zakje kerriesaus 1 theelepel sambal oelek 2 dl creme fraiche 2 eetlepels paneermeel 50 g... bekijk recept »
8 Kwartels 1 bokaal kersen op siroop 75 gr boter 1 glaasje cognac peper en zout Hulpmiddelen Kookpan Hulpmiddelen - Kookpan Bereidingswijze Wrijf de kwartels in met peper en zout en laat ze goudbruin aanbakken in de kookpan flambeer ze met cognac. ... bekijk recept »
BODEM: plantaardige olie om in te vetten 125 gr. bastognekoeken 65 grboter.VULLING: 1 vanillestokjeuitgeschraapt 75 ml. halfvolle melk 500 gr. Griekse Yoghurt 100 gr. witte basterdsuiker Het sap en fijn geraspte schil van 2 limoenen 4 blaadjes witte ... bekijk recept »
1 pond zwarte kersen20 gr. boter150 gr. bloem5 eieren,75 gram suiker2 1/2 dl. melken wat zout Vet een ovenschaal in met boter en leg de kersen op de bodem.Zeef de bloem in een kom, doe de eieren erbij, 50 gr. suiker, zout en scheutje voor scheutje de... bekijk recept »
4 eieren125gr suiker25gr maizena50gr cacao3 blaadjes witte gelantine500gr donkere kersen350gr mascarpone2 eetl citroensap2 dl slagroom50 gr pure chocolade Voorbereiding Verwarm de oven voor op 220 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Bereiding... bekijk recept »