811 recepten met kersen
2 bolletjes stracciatella-ijs e 1 bolletje bacio-ijs. Hulpmiddelen 1 Sorbetglas en een ijslepel. Hulpmiddelen - 1 Sorbetglas en een ijslepel. Voorbereiding Neem 2 bolletjes stracciatella-ijs en 1 bolletje bacio-ijs. Bereidingswijze Giet hier een sch... bekijk recept »
1 rundertong 2 uien 2 wortels 2 teentjes knoflook 1 bouquet garni 1 tomatenpuree 100 ml droge witte wijn 1 liter bouillon 100 ml olie 75 gm suiker 200 ml azijn 50 gm boter 1 small pot kersen 50 gm bloem 1 zout, peper Bereiding: Schil de uien en de wo... bekijk recept »
10 rode geconfijte kersen 200 gr blanke gemalen amandelen 100 gr suiker 2 tot 3 eetlepels kirsch 2 eetlepels water 100 gr notennoga 2 eetlepels kirsch Gezeefde poedersuiker Hak de kersen fijn en vermeng ze met de amandelen, suiker, water en kirsch t... bekijk recept »
200 gr marsepein 100 gr gezeefde poedersuiker 1 eetlepel kirsch Gezeefde poedersuiker Rode, gele en groene kleurstof Taartdecoratie Gehalveerde geconfijte kersen Suikerbloemetjes Kneed de marsepein met de gezeefde poedersuiker en de kirsch tot een g... bekijk recept »
50 g rijstevlokken 1/2 liter room of melk 500 g kersen 1 eetlepel zonnebloempitten Rijstevlokken kunt u beter eerst een nacht weken in room of melk Ontpit de kersen, roer ze door de muesli en strooi de zonnebloempitten er als garnering overheen bekijk recept »
Kersen met vocht (pot 280 g) 3 el kirsh 1 el suiker 2 el limoensap 3 dl Kriek Lambic De kersen 5 minuten koken Afgieten en in keukenmachine pureren De kirsch verwarmen en de suiker erin oplossen. Het limoensap erdoor roeren Door kersenpuree mengen M... bekijk recept »
3/4 dl Premier (Bols) 1/4 dl gin 1 el citroensap 1 el sinaasappelsap 1 eetlepel maraschino (marasquin) Maraschino-kersen 4 ijsblokjes De Premier (Bols), gin, citroensap, sinaasappelsap, maraschino (marasquin) en 4 ijsblokjes shaken Door een zeefje i... bekijk recept »
Kersen met vocht (pot 280 g) 3 eetlepels kirsch 1 eetlepel suiker 2 Eetlepels limoensap 3 dl Kriek Lambic Bereidingswijze Kersen met vocht (pot 280 g) 5 minuten koken. Afgieten en in keukenmachine pureren. 3 eetlepels kirsch verwarmen en 1 eetle... bekijk recept »
1 BANKETBAKKERSCAKE 150 GRAM GECONFIJTE KERSEN 100 GRAM BITTERE CHOCOLADE 500 GRAM RICOTTA 200 GRAM POEDERSUIKER 2 ZAKJES VANILLESUIKER 1 DL MARASQUIN Bereidingswijze Snijd de cake horizontaal in 5 plakken. Leg de onderste cakeplak in een passende ca... bekijk recept »
1 pot kersen zonder pit (350 gr) 1 limoen (of citroen) 90 gram suiker 2 dl Kriek Lambic 1/8 liter slagroom Hulpmiddelen 4 uur invriestijd keukenmachine diepvriesdoos inhoud ca.1/2 liter 4 ijscoupes (inhoud 2 dl.) kleine ijsbolletjestang spuitzak met... bekijk recept »