Recepten met kersen

811 recepten met kersen

Kersen

Kersen

Kersensorbet Met Kriek Lambic

Voor 4 sorbets: 1 pot kersen van 280 g 3 eetl Kirsch 1 eetl suiker 2 eetl limoensap 3 dl Kriek Lambic Bereidingswijze De kersen met het vocht 5 minuten koken. Afgieten en in een keukenmachine pureren. 3 eetlepels kirsch verwarmen en 1 eetlepel suiker... bekijk recept »

Kaastaart met aardbeien

[list] 12 blaadjes witte gelatine 200 g mariabiscuits 100 g roomboter 500 g aardbeien 1 perssinaasappel 500 g magere kaas 200 g witte basterdsuiker 1 bekertje room van 250 ml 4 eetlepels aardbeienjam 1/2 eetlepel boter of margarine om in te vetten sp... bekijk recept »

Tiramisu met ananas (8 personen)

4 blaadjes gelatine 8 schijven ananas 5 ei dooiers 100 gr. suiker 250 gr. mascarpone 1/8 liter slagroom 2 eiwiten 1 pak lange vingers 1 dl. marasquin (of vocht van kersen voor garnering) rode marasquin kersen uit potjeWeek de gelatine in koud water. ... bekijk recept »

Yogurthcake

Voor 4 personen: 50 gram gekonfite kersen 375 gram bloem 75 ml arachideolie 2 eieren 100 gram krenten 250 gram griessuiker 125 gram natuuryoghurtDoe de rozijntjes in een kom en overgiet ze met warm water. Snijd de gekonfijte kersen in stukjes. Breek ... bekijk recept »

Abrikozen-kersentaart

200 g zelfrijzend bakmeel 100 g witte basterdsuiker zout 150 g ongezouten margarine 1 ei 1 eidooier 1 blik abrikozen (400 g) 1 pot kersen zonder pit 200 ml crème fraîche 2 zakjes vanillesuiker 1 volle eetlepel custardpoeder 2 blaadjes gelatine sap va... bekijk recept »

Konijn met Bier en Kersensaus

1 ui 50 gram boter 1 konijn in stukken zout en peper 100 gr. ontbijtspek in blokjes 1 flesje kriekenbier 1 laurierblaadje 1/2 theelepel rozemarijnnaaldjes 500 gr. kersen 1 eetlepel azijn 100 gr. verse roomkaas 1 eetlepel aardappelmeel- Pel en snipper... bekijk recept »

Monchoutaart

Half pakje roomboter100 - 150 g basterdsuiker1 pakje monchoukwart liter slagroom1 rol (maria)biscuitblikje Jonkerfris kersenvlaaivulling. Hulpmiddelen Taartvorm Hulpmiddelen - Taartvorm Voorbereiding Taartvorm invetten en op bodem bakpapier inklemme... bekijk recept »

Grenadilla-Cream

6 blaadjes gelatine] 3el.suiker] 250ml.passie vruchtensap] 250ml.vers geperst sinaasappelen sap] 250ml.slagroom] Om te garneren12 kersen 125ml.slagroom] 2el.gehakte noten] Hulpmiddelen Desert glazen. Hulpmiddelen - Desert glazen. Voorbereiding Week ... bekijk recept »

Kersentaart

150 g bastognekoeken of volkorenbiscuits 75 g gesmolten boter 1 pot kersen zonder pit (ca 350 g) 4 blaadjes gelatine 200 g MonChou 2 bekertjes zure room 125 ml 75 g baterdsuiker 1 beker slagroom (125 ml) 1. Verkruimel de biscuits en meng de boter e... bekijk recept »

Kerst Truffels

90 gr. gewone zoete verkruimelde biscuitjes2 eetl. gekonfijte kersen fijngehakt2 eetl. hazelnoten fijngehakt2 eetl. gemalen amandelen2 eetl. schil van gemengde citrusvruchten geraspt2 eetl. lichte of donkere rozijnen in stukjes1 eetl. cognac of rumen... bekijk recept »

Pagina 41 van 82