811 recepten met kersen
1 ui50 gram boter1 konijn in stukkenzout en peper100 gr. ontbijtspek in blokjes1 flesje kriekenbier1 laurierblaadje1/2 theelepel rozemarijnnaaldjes500 gr. kersen1 eetlepel azijn100 gr. verse roomkaas en 1 eetlepel aardappelmeel Pel en snipper de ui. ... bekijk recept »
Voor de Saus:500 ml slagroom.220 gram witte chocolade (in stukjes gebroken) Voor de cake:4 chocolade muffins doormideen gesneden horizontaal (kant en klaar of zelf bakken)4 scheppen vanille ijs8 eetlepels kersen (ingelegd in brandewijn of op siroop)W... bekijk recept »
Voor 20 stuks: 100 gr pure chocolade - 300 gr boter - 1 snuifje zout - 200 gr honing - 6 eieren - 300 gr bloem - 1 zakje gistpoeder - 20 gr cacaopoeder - 1 eetlepel gemalen anijszaadjes - 1 snuifje gemberpoeder - 100 gr griessuiker Om te versieren: -... bekijk recept »
1 pakje bladerdeeg (diepvries) ? 1 pot kersen (zonder pit 350 g) ? 6 gemberbolletjes (pot) ? 400 g kipfilet ? zout en peper ? 50 g boter of margarine ? 1 teentje knoflook ? 1 1/2 zakje kerriesaus ? 1 theelepel sambal oelek ? 1 bekertje creme... bekijk recept »
250 gr. zeeuwse bloem 150 gr. gezouten boter 100 gr. fijne kristalsuiker 1/2 theelepel vanille-aroma 1 eigeklopt 75 gr. gekonfijte kersen (bigarreaux)in stukjes gesneden. 175 gr. poedersuiker (zonder zetmeel) 1 eetlepel rozenwater 1 1/2 - 2 eetlepels... bekijk recept »
Voor de semifreddo 100 ml water 150 gram fijne kristalsuiker 5 eidooiers 200 ml geslagen room sap en rasp van 2 citroenen Voor de rozemarijnsiroop 250 gram kersen 100 gram suiker 1 borrelglas water 2 eetlepelsverse fijngehakte rozemarijnnaaldjes Extr... bekijk recept »
150 g volkorenbiscuits of bastognekoeken100 g gesmolten boter1pot kersen zonder pit (circa 350 g) of vlaaivulling4 blaadjes gelatine200 g monchou2 bekertjes zure room ong. 125 ml75 g basterdsuiker2 eieren Verkruimel de biscuits en meng de boter erdoo... bekijk recept »
2 uien 50 g boter 4 rundervinken 2 pakken Vlaamse groenteschotel (a 450 gIglo) 1 dl kriekbier (flesjeBelle-Vue) 1 pot AH Kersen zonder pit op siroop (350 g) 1 eetlepel aardappelmeel zoutpeper Bereidingswijze Bereiden Uien pellen en snipperen.... bekijk recept »
Voor de bodem 250 gram bloem mespunt zout 2 eetlepels suiker 125 gram boter 1 eetlepel melk Voor de vulling 500 gram amarene kersen op siroop 4 eetlepels cacaopoeder 1 theelepel kaneelpoeder 60 gram suiker 2 dl melk 4 eieren scheut Marasquin of Kirs... bekijk recept »
1 pak Bastonge koeken175 gram boter100 gram witte basterd suiker2 pakjes Mon Chou1/4 liter slagroom1 blikje kersen vlaaivulling Hulpmiddelen Taartvorm Mixer Hulpmiddelen - Taartvorm Mixer Voorbereiding Taartvorm bedekken met aluminium folie Bereidin... bekijk recept »