811 recepten met kersen
Bodem: - 200 gr bastognekoeken - 130 gram gesmolten boter Vulling - 1/4 liter slagroom - 1 zakje vanillesuiker - 2 pakjes Mon-chou kaas - 125 gram witte basterdsuiker Vlaaivulling - 1 pot kersen van 720 ml. (ontpit) - 2 volle theelepels maizena - 1 p... bekijk recept »
- 400 gram slagroom - 1-2 eetl. Nutella - boter voor de vorm - 2 eieren - 1 snufje zout - 80 gram + 2 eetl. suiker - 1 zakje vanillesuiker - 100 gram gemalen hazelnoten - 1 theelepel bakpoeder - 1 pot kersen (720 ml.) - 2 eetlepels kersenjam (ca. 75 ... bekijk recept »
275 gr. bloem - 4 zakjes vanillesuiker - 1 el suiker - 3 eieren - 1 groot blik zwarte kersenontpit - 60 gr kristalsuiker - 1 tl pijlwortelmeel - 1,2 dl zure room - 1,2 dl slagroom. 1 -Deeg maken door bloem en suiker te zeven boven een kom. Vanillesui... bekijk recept »
Bereidingstijd:1 uur. 2 oude witte boterhammen 2? kopje melk 3 eetl. suiker 2 eetl. gehakte hazelnoten 1 ei 1 potje kersen op sap(300 g) 1 eetl. boter Snijd de boterhammen op de snijplank in stukjes. Leg ze zoveel mogelijk naast elkaar in de gr... bekijk recept »
650 gm zwarte kersen 50 gm pistachenootjes 100 gm bitterkoekjes 150 gm lange vingers 150 gm zachte boter 150 gm poedersuiker 6 eieren 1 geraspte schil van 1 sinaasappel 1 geraspte schil van 1 citroen 1 kaneel 1 poedersuiker Voorbereidingstijd: 40 min... bekijk recept »
50 gm rozijnen 2 borrelglaasjes marasquin 50 gm geconfijte kersen 6 blaadjes gelatine 1/2 liter slagroom 2 eetlepels suiker 500 ml vanillevla ----GARNERING---- 1 lange vingers 1 sinaasappelschijfjes 1 citroenmelissetakjes De rozijnen wassen, droogde... bekijk recept »
70 g zelfrijzende bloem ( bloem om te bestuiven, voor de cake)2 el cacaopoeder (voor de cake)70 g suiker (voor de cake)4 eieren (voor de cake)80 g boter ( boter voor de vorm, voor de cake)snuifje zout (voor de cake)100 g bittere chocolade (voor de ch... bekijk recept »
1.2 kg kersen3 onbehandelde limoenen1 kg geleisuiker1. Spoel de limoenen grondig. Snij met een dunschiller fijne reepjes groen van de schil van 1 limoen. Snij een paar dunne plakjes van een volgende limoen. Pers de limoenen uit en zet even opzij. 2. ... bekijk recept »
1 kg kersen1 vanillestokje7 dl rode wijn (huiswijn, Beaujolais of Côtes du Rhône)1 kaneelstokjerasp van 1 citroenschil3 eetl. honing1.5 eetl. aardappelmeel, allesbinder of maïzena1/2 l vanille-ijskersenontpitter1. Ontpit de helft... bekijk recept »
4 el olijfolie 1.5 el (frambozen)azijn peper en zout 3 el mix van zonnebloem-, pompoen- en pijnboompitten 1 ciabattabrood 2 kneepjes Solo Vloeibaar 300 g gemengde sla met rucola 300 g (flinterdun) gesneden kipfilet 150 g aardbeien Lekker met cl... bekijk recept »