1000 recepten met limoen
125 gr basmatirijstzoutpeper1 zakje hazelnoten (65 gr Baukje)200 gr groene asperges150 gr peultjes1 gele paprika1 limoen6 el olijfolieca. 15 sprietjes bieslook1 bakje jumbo noorse garnalen (100 gr Novomare) Kook de rijst in water met zout gaar volgen... bekijk recept »
125 gr basmatirijstzoutpeper1 zakje hazelnoten (65 gr Baukje)200 gr groene asperges150 gr peultjes1 gele paprika1 limoen6 el olijfolieca. 15 sprietjes bieslook1 bakje jumbo noorse garnalen (100 gr Novomare) Kook de rijst in water met zout gaar volgen... bekijk recept »
125 gr basmatirijstzoutpeper1 zakje hazelnoten (65 gr Baukje)200 gr groene asperges150 gr peultjes1 gele paprika1 limoen6 el olijfolieca. 15 sprietjes bieslook1 bakje jumbo noorse garnalen (100 gr Novomare) Kook de rijst in water met zout gaar volgen... bekijk recept »
125 gr basmatirijstzoutpeper1 zakje hazelnoten (65 gr Baukje)200 gr groene asperges150 gr peultjes1 gele paprika1 limoen6 el olijfolieca. 15 sprietjes bieslook1 bakje jumbo noorse garnalen (100 gr Novomare) Kook de rijst in water met zout gaar volgen... bekijk recept »
1 el jalapenopepers 1 limoen 5 el olijfolie 200 g risottorijst 400 ml kokosmelk zout 500 g kabeljauwhaas versgemalen peper 1 sjalot 100 g panklare spinazie Jalapenopepers laten uitlekken en fijnhakken. Limoen schoonboenen en schil eraf raspen. Limoen... bekijk recept »
Voor 4 personen: 600 g lamshaasjes 100 g peultjes 3 bosuitjes 1 limoen 3 cm gemberwortel 2 teentjes knoflook 3 eetlepels roerbakolie 2 eetlepels droge sherry 2 eetlepels sojasaus (Japanse) 2 eetlepels koriander (verse)Halveer de peultjes. K... bekijk recept »
500 g stevige visfilet (bijv. roodbaarsfilet)500 g sugarsnaps (of peultjes)9 lente-uitjes1 limoenzoutWok Olie1 bakje Kruidenpasta voor Groene Curry1 pakje Romige Kokosmelk1 pak Mihoen- Snijd de visfilet in blokjes van ca. 4 cm. - Haal de sugarsnaps (... bekijk recept »
Voor 4 personen: 2 sjalotjes 1/2 limoen 75 g spinazie 50 g postelein 10 takjes peterselie 20 sprietjes bieslook 6 takjes dille 10 takjes kervel 8 takjes dragon 4 takjes selderij 40 g boter of margarine 2 pakjes ontvelde palingmootjes (a 250 g) 2 eetl... bekijk recept »
Voor 4 personen: 2 rijpe Eosta mango’s 2 eetlepels citroen marmelade 500 gram ongepaneerde kalfsschnitzels Peper, zout en bloem arachideolie 8 rode radijsjes 2 lente-uitjes 1 rood pepertje zonder zaadjes 2 teentjes knoflook 1/2 komkommer 2 eetlepels ... bekijk recept »
Voor 4 personen: 300 g pandanrijst 300 g rundergehakt 1/2 el sambal manis 3 el zonnebloemolie 1 limoen 1 zakje verse basilicum (15 g) 600 g Thaise roerbakmix 1 pakje maaltijdmix voor nasi (50 g) wokRijst koken volgens aanwijzingen op verpakking. Met ... bekijk recept »