144 recepten met passievrucht
4 passievruchten 200 ml slagroom 2 eetlepels poedersuiker 4 eetlepels lemon curd (pot)1. Passievruchten met scherp mes halveren. Vruchtvlees (pitjes met aanhangend sap) met theelepel boven schaaltje uit halve passievruchten scheppen. In ko... bekijk recept »
150 g glutenvrije bakmix 2 tl bakpoeder 75 g glutenvrije crunchy honing & noten 75 g geraspte kokos 5 g zoetstof (sycralose) 3 eieren 4 el olijfolie 100 ml Rice Dream drink vanilla 4 passievruchten 1 zeef 12 papieren cupcakevormpjes 1 ... bekijk recept »
150 g yoghurt Griekse stijl 0% (beker 500 g) 100 ml smoothie mango-passievrucht (fles 500 ml) ½ passievrucht1. Doe de yoghurt met de smoothie in een hoog glas per persoon en maak met een satéprikker een mooie swirl (draai). Garneer... bekijk recept »
1 limoen 2 passievruchten 4 bolletjes mango-passievruchtsorbetijs (beker 375 g) 375 ml Appletiser (fles 750 ml)1. Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Verdeel het sap over de champagneflûtes. Halveer de passievruc... bekijk recept »
1 eetrijpe mango 1 passievrucht 0,5 komkommer 0,5 bosje lente-uitjes 2 limoenen 1 verse rode peper 2 eetlepels vissaus zout en peper1. Schil de mango en snij het vruchtvlees in kleine blokjes. Snij de halve komkommer in twee, verwijder de pitten en ... bekijk recept »
200 g gerookte zalm 1 Chinese kool 6 passievruchten 5 limoenen 1 Spaanse rode peper 10 g koriander 4 eetlepels sojasaus 4 eetlepels ruwe rietsuiker 2 eetlepels olijfolie peper en zout1. Begin met de marinade. Pers 4 limoenen en voeg het sap bij de so... bekijk recept »
6 gedroogde abrikozen 100 ml ahornsiroop 1 ananas 1 el olijfolie 1 papaja met oranje vruchtvlees 2 passievruchten 2 el limoncello 250 g mascarpone 4 takjes basilicum ’s Middags voorbereidenAbrikoosWel ... bekijk recept »
½ bak mascarpone (a 250 g) 1 zakje vanillesuiker 4 passievruchten 3 eetlepels vers sinaasappelsap 1 eetlepel witte rum (slijter) 1 bak passiefruitsorbetijs (1/2 liter)1. Mascarpone losroeren met vanillesuiker. Passievruc... bekijk recept »
30 g amandelschaafsel 1 limoen 400 ml slagroom 75 g suiker 2 passievruchten 6 meringues 125 g frambozen 4 el poedersuiker1. Rooster het amandelschaafsel in een droge koekenpan goudbruin en schud het op een bord. 2. Boen de limoen schoon, rasp ... bekijk recept »
4 eiwitten 200 g fijne kristalsuiker 2 el maizena 1 tl witte-wijnazijn ½ beker sorbetijs bosvruchten (a 500 ml) ½ beker sorbetijs citroen (a 500 ml) ½ beker sorbetijs passievrucht (a 500 ml) ½ beker ge... bekijk recept »