144 recepten met passievrucht
12 abrikozen 2 pers-sinaasappels 2 kaneelstokjes 1 steranijs 1 eetl honing 2 passievruchten 6 eetl mascarpone 1 mango 12 blaadjes basilicum 1. Middags voorbereiden 2. ABRIKOZEN; 3. Wel de gedroogde abrikozen minstens 4 uur in lauw warm water. 4... bekijk recept »
400 gram witte chocolade callebaut 4 dl room 4 eieren 4 passievruchten basilicum 1 perssinaasappel 4 el fijne suiker1. laat de chocolade smelten au bain marie. Klop de room op. Scheid het eiwit en klop stijf. Klop de dooiers luchtig met 2 el sui... bekijk recept »
25 g boter rasp van een halve sinaasappel 75 g poedersuiker 15 g bloem 4 dl sinaasappelsap 30 g sesamzaad 2 passievruchten 0.5 pakje romige kokosmelk 4 bollen Fermette ijs Volle Melk 1. Verwarm de oven voor op 165ºC. Smelt de boter. Snijd de s... bekijk recept »
125 Gr boter 125 gr rietsuiker 125 gr donkere chocolade 175 gr eieren 6 passievruchten 300 gr lychee1. 1.Smelt de chocolade met boter en de suiker. 2. 2.Neem de pot van het vuur en voeg de eieren toe. Meng goed onder elkaar.3. 3.Voeg een lepel wa... bekijk recept »
50 g witte chocolade6 passievruchten (sap)10 speculaasjes (of andere droge koekjes)250 g mascarpone100 g suiker2 eieren1 vanillestokje1. Doe de suiker in een ruime mengkom. Splits de eieren. Doe de dooiers bij de suiker en klop tot een bleke, romige ... bekijk recept »
500 g plattekaas (magere)6 abrikozen (gedroogde)6 passievruchtenpistachenoten (gehakt)3 eieren200 g suiker2 pakjes vanillesuiker15 g gelatine (blaadjes)2 dl room10 cl fruitsap1. Week de gelatine in koud water en knijp 'm uit. 2. Klop de roo... bekijk recept »
350 g passievruchten15 g gelatine (in blaadjes, voor de jelly)20 g gelatine (in blaadjes, voor de bavarois)1 kg mango's (vruchtvlees, voor de bavarois)100 g mango's (vruchtvlees, voor de afwerking)2 el citroensap150 g suiker450 ml slagroommuntblaadje... bekijk recept »
10 walnoten6 kiwi's (in stukjes)4 passievruchtenverse munt1. Kraak de walnoten en verwijder de bittere vliesjes. 2. Schil de kiwi’s en snij ze in stukjes. Halveer de passievruchten. Lepel de pitjes en de pulp eruit boven een schaaltje. Zet opzi... bekijk recept »
250 ml melk1 vanillestokje3 eieren125 g poedersuiker ( wat extra)250 ml room250 g briochebrood (in dikke sneden)2 appels (in partjes)20 g boter20 g rietsuiker4 el fruitsap (passievruchten)4 passievruchten1. Snij het vanillestokje open. 2. Verwarm de ... bekijk recept »
1/2 bak mascarpone (a 250 g)1 zakje vanillesuiker4 passievruchten3 eetlepels vers sinaasappelsap1 eetlepel witte rum (slijter)1 bak passiefruitsorbetijs (1/2 liter) Hulpmiddelen Ijsbolletjeslepel Hulpmiddelen - Ijsbolletjeslepel Bereidingswijze Masc... bekijk recept »