1000 recepten met sinaasappel
400 g koolvisfilet (Vismarine), ontdooidzoutversgemalen peper1 theel. paprikapoeder2 sinaasappels125 g belegen kaas, in plakken1 ei200 ml kookroom2 eetl. gehakte peterselie of bieslook1. Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de visfilets naast elkaa... bekijk recept »
250 g zelfrijzend bakmeel25 g tarwezemelen1 theel. bakpoeder75 g bruine suikersnuf kaneel1 eetl. sinaasappelrasp100 ml karnemelk (Melkan)100 ml sinaasappelsap, vers geperst1 ei, losgeklopt75 g gesmolten botermuffinvorm en papieren vormpjes1. Verwarm ... bekijk recept »
400 g witvis (koolvis, kabeljauw, tilapia), in blokjes1 citroen, geperst3 sinaasappels1 eetl. blanke rozijnen6 gedroogde abrikozen, in stukjes1 rode peper, zonder zaadjes, gehakt3 eetl. olijfoliezout2 eetl. gepelde pistachenoten4 spiesen (liefst meta... bekijk recept »
500 g zalmfilet (Vismarine), ontdooid2 eetl. citroensapzoutversgemalen peper8 trostomaten, aan de tak4 eetl. olijfolie1 teentje knoflook, geperst1 sinaasappel1 theel. gedroogde tijmlage ovenschaal, ingevet1. Verwarm de oven voor op 200°C. Depde z... bekijk recept »
200 g macaroni 2 el Bertolli Olijfolie Classico 300 g gesneden spaghetti-/macaronigroenten 250 g gepelde rauwe grote garnalen (vers of diepvries) 1 sinaasappel 1 pot Bertolli Pastasaus Gedroogde Tomaten, Knoflook en Oregano 2 takjes basilicum 1. K... bekijk recept »
4 escalopes van kip Solo 100 ml light room 2 sjalotten sap van 1 sinaasappel sinaasappelschillen peper en zout 1. Smelt een klontje Solo in een pan met antiaanbaklaag.2. Snij de escalopes in blokjes. Kruid met peper en zout.3. Blus met het sinaasa... bekijk recept »
250 gram dessertrijst 1 l melk 2 vanillestokjes 150 gr griessuiker 2 eidooiers 4 gelatineblaadjes een klein stukje citroenschil (met zoweinig mogelijk wit) 750 ml room 100 gr griessuiker 2 sinaasappelen 1. Kook de melk met de overlangs in 2 gesnede... bekijk recept »
4 teentjes knoflook 150 g gedroogd fruit (rozijnen, abrikozen, vijgen en/of cranberries) 500 g kipfilet 4 soeplepels Solo vloeibaar 600 g gesneden prei 400 g witte Basmati rijst 50 g geschaafde amandelen 2 soeplepels kaneel 2 soeplepels kerriep... bekijk recept »
300 g tongfilet (alternatief: elke witte vis in kleinere filetvorm) 2 sinaasappels 1 grote venkelknol 100 g spinazie 3 el Bertolli Extra Vergine olijfolie 30 g walnoten 20 g rozijnen (sultana’s) 1. Pocheer de vis twee minuten in gezouten water. ... bekijk recept »
1 sinaasappel 200 g reuzengarnalen 2 el amandelnoten 1 kg groene (of witte) asperges 1 teen knoflook 3 el Bertolli Extra Vergine olijfolie 1. Pers de sinaasappel en spoel de garnalen af onder stromend water. Droog goed. Voeg het sinaasappelsap in ... bekijk recept »