514 recepten met andijvie
300 g penne rigate (pasta, zak 500 g) 1 ui (gesnipperd) 2 schalen vegetarische worstjes ((a 175 g, vega), in plakjes) 2 x 300 g andijvie (in repen) 3 tomaten (in blokjes) 1 beker crème fraîche (200 ml) 1 tl k... bekijk recept »
1 kg aardappelen geschild en in stukken 125 ml crème fraîche 1 dl melk 500 g andijvie fijngesneden 300 g geraspte, belegen kaas 50 g walnoten 1 el grove mosterdIn pan aardappelen in ruim water met zout in ca. 20 minuten gaarkoken. Aardappelen afgiete... bekijk recept »
1 krop andijvie (middelgroot) 200 g shii-takes (paddestoelen) 4 eetlepels olijfolie met knoflookaroma en chilipeper 1 eetlepel droge sherry (zee)zout (versgemalen) peper1. Krop andijvie in zijn geheel in ruim water wassen en goed ... bekijk recept »
1 kilo aardappelen 400 gr andijvie 125 gr roomkaas met knoflook en kruiden 60 gr walnoten 200 ml warme melk Zwarte peper Snufje nootmuskaatSchil de aardappelen en breng ze in een ruime hoeveelheid water en kook ze in 20 minuten gaar. Maak ondertussen... bekijk recept »
1 zakje amandelschaafsel (45 g) 2 uien 3 tenen knoflook 5 eetlepels zonnebloemolie 2 zakken krieltjes (klein (a 450 g)) 275 g gekruide worstjes 2 zakken gesneden andijvie (a 400 g) 2 theelepels kerriepoeder1. Amandelschaa... bekijk recept »
1 kg kruimige aardappels 100 ml melk 1 rode ui 1 teentje knoflook 1 rode peper olijfolie om in te bakken 1 tl kurkuma 1 tl komijnpoeder 500 g andijvie 200 g zachte geitenkaas 75 g cashewnoten Aarda... bekijk recept »
1.2 kg kruimige aardappel 1 Gelderse rookworst (350 g) 40 g pijnboompitten 100 ml volle melk 600 g stamppotmix andijvie met tomaat en radicchio (zak à 300 g) 125 g verse rode pesto (bakje à 125 g)1. Schil de aardappelen, snij... bekijk recept »
1 krop andijvie 2 uien 2 teentjes knoflook 20 g boter 2 takjes tijm 100 ml witte wijn 1 l kippenbouillon 100 g roomkaas 2 sneetjes bruinbrood zonnebloemolie 4 plakken ham 1 bos basilicum 1 bos bladpeterselie 1 citroen bakpapier staafmixer en bij... bekijk recept »
1,5 kg kruimige aardappelen 1 runderbouillontablet 1 struik andijvie 1 magere rookworst 200 g rundergehakt 1 rode puntpaprika 1 snufje zout 1 snufje peper 1 dl melk 1 bosuitje1. Schil de aardappelen, snijd ze in stukken en kook ze in water m... bekijk recept »
3 kleine andijviestronkjes (ca. 200 g) 2 el olijfolie 100 g gorgonzola (kaas)1. Andijvie wassen en laten uitlekken. Stronkjes in 2 gelijke delen scheuren. Klein stukje van onderkant van stronk snijden, maar bladeren aan stronk laten. Grill v... bekijk recept »