1000 recepten met bieslook
1 bos radijs ½ zakje verse bieslook (a 25 g) 1 stukje komijnekaas (75 g) 1 zakje peen julienne (150 g) 4 el sladressing yoghurt (fles a 450 ml) 1 zakje veldsla (75 g) 250 g gemarineerde speklapjes à la minute... bekijk recept »
1 rijpe peer (Doyenne du Comice) 1 eetlepel citroensap 5 eetlepels walnotenolie zout en peper 6 sprietjes bieslook 1. Peer schillen, klokhuis verwijderen en boven kom fijn raspen. Citroensap en olie erdoor scheppen. Op smaak brengen met zou... bekijk recept »
250 g aardappelpuree met boter (koelvers, bak 450 g) 25 g bieslook (bakje 25 g) 150 g mais 50 g geraspte belegen kaas 4 luchtige ragoutbakjes in kerstboomvorm1. Verwarm de oven voor op 175 ºC. Verwarm de aardappelpuree 2 min. op vol... bekijk recept »
1 ui (gesnipperd) 1 eetlepel olijfolie 1 blik tomatenblokjes (400 g) 1250 ml groentebouillon (van tablet) 1 zakje groentemix (400 g) 1 zakje boontjesmix (250 g) 250 g half-om-halfgehakt 1 theelepel nootmuskaat&n... bekijk recept »
1 pak pommes duchesse (aardappelpureerozetjes, diepvries a 450 g) 2 pakken zalmfilet met garnaaltjes en zure-roomsaus (diepvries, a 2 stuks) 1 bakje Hollandse garnalen (100 g, koelvak) 1/2 zakje verse bieslook (a 25 g)1. Pom... bekijk recept »
3 sneetjes volkoren casinobrood 3 el kruidenolie 100 g verse geitenkaas 3 el bieslook 750 g mix van gele peen, pastinaak en pompoen 1 snufje peper1. Maal het brood in de keukenmachine of met de hand fijn. Verhit in in een paar gourmetpannetje wa... bekijk recept »
500 g pondjes kriel 2 el verse peterselie 2 el verse bieslook 1 teen knoflook 2 tl grof zeezout 50 g boter (op kamertemperatuur)1. Kook de krieltjes in de schil in 15 min. in water met zout gaar. Snijd ondertussen de peterselie en bies... bekijk recept »
1 zakje verse bieslook (25 g) 125 ml crème fraîche 125 g verse geitenkaas (bijv. Bettine blanc) versgemalen peper ½ zak waterkers (a 75 g) 1 el olijfolie extra vierge 3 el aardappelzetmeel (of maizena) 1 tl poed... bekijk recept »
300 g pappardelle (pasta) 2 uien 3 el olijfolie 500 g bloemkool ½ tl gemalen nootmuskaat 200 ml crème fraîche 250 g gerookte kipreepjes ½ bakje bieslook (bakje 25 g) 180 g taleggio (kaas)1. Kook de pasta volge... bekijk recept »
30 g pijnboompitten 1 el milde paprikapoeder 13 g bieslook (zakje à 25 g) 200 g zachte geitenkaas (Bettine Blanc 58 met korst) 2 el crème fraîche1. Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder boter of olie goudbruin. Laat afko... bekijk recept »