1000 recepten met bieslook
150 gr gekookte koude rijstzout 1/2 liter blik doperwten2 blikjes manderijnen250 gr jong belegen kaas2 eetlepels olie2 eetlepels wijnazijn2 theelepels suikerpaprikapoeder4 eetlepels fijngeknipte bieslook. Doperwten, manderijnen uit laten lekken. kaas... bekijk recept »
1/2 krop ijsbergsla 1 komkommer 125 gr kerstomaten of anders 2 trostomaten 75 gr rucola 1 eetlepel verse bieslookgehakt (kan ook weggelaten worden) 60 gr pecannoten 100 gr zachte geitenkaasin blokjes Dressing: 3 eetlepels olijfolie 1 eetlepel citroen... bekijk recept »
3 grote uien 150 g champignons in schijfjes 0,5 liter bouillon (4 maggi bouillonblokjes) 50 g kaastortellini(meer mag) basilicum/bieslook/knoflook klont boter Boter (zo weinig mogelijk) verwarmen in pan en uien in ca. 10 minuten op matig vuur langza... bekijk recept »
1 kg tomaten 1 kleine ui peper Zout Azijn Olijfolie Knoflook BieslookSnij tomaten in grove stuken Ui snijden in ringen Knoflook fijn hakken Dressing maken van olie azijn peper en zout Alles onder elkaar mengen en afgarneren met verse bieslook bekijk recept »
2 eetlepels fijngesneden bieslook 1 eetlepel boter 1,5 licht geroosterde bloem zout, mespuntje peper 1/2 liter bouillonVerhit de boter, roer de geroosterde bloem erdoor, giet de bouillon erbij. Blijf goed roeren met een garde en kook de saus ongeveer... bekijk recept »
2 broccoli's boter 200 g zalm 1 soeplepel roze peper 1 soeplepel gehakte bieslook peper en zout.Haal de roosjes van de broccoli en stoof ze in een klontje boter tot ze halfgaar zijn. Kruid met peper en zout. Snijd de zalm in blokjes van 2 x 2 cm ... bekijk recept »
350 g winterwortelin stukken 500 g aardappelenin stukken 1 tl tijmblaadjes 1 l kippebouillon (van tablet) 4 el verse roomkaas 2 el Provencaalse mosterd (Malle) 1 el suiker peper enkele druppels chilisaus 2 el fijngesneden bieslook Wortelen, aardappel... bekijk recept »
2 grote tenen knoflook 1 ui 1 blikje tomaatstukjes 2 eetlepels olijfolie 2 theelepels provencaalse kruiden 300 gram gekookte mosselen peper 2 eetlepels bieslook. Voor 4 pers alle ingredienten verdubbelen. Pel en snipper de tenen knoflook en de ui.Bak... bekijk recept »
500 gram geschilde aspergesin stukken van 3 cm gesneden 2 theelepels gedroogde provencaalse kruiden 1/2 sinaasappel 2 eetlepels bieslookfijngeknipt 1 pot Basis voor Soep Asperge Kook de asperges 10 minuten in 1 1/2 liter water Rasp de oranje schil ... bekijk recept »
350 g winterwortelin stukken 500 g aardappelenin stukken 1 tl tijmblaadjes 1 l kippebouillon (van tablet) 4 el verse roomkaas 2 el Provencaalse mosterd (Malle) 1 el suiker peper enkele druppels chilisaus 2 el fijngesneden bieslook Wortelen, aardappel... bekijk recept »