1000 recepten met bieslook
8 sneetjes meergranenbrood (Liefde & Passie) 2 el boter 125 g verse geitenkaas naturel 45 12½ g bieslook 147½ g gegrilde paprika (potje) 100 g rookvlees1. Besmeer één kant van de sneetjes brood met de boter. Verkruimel d... bekijk recept »
25 g rucola (zak à 75 g) 200 ml olijfolie 460 g zalmhaasjes (zalmhaasje à 230 g) 300 g gerookte zalmfilet (pakje à 100 g) 1 citroen 15 g bieslook (bakje) 200 ml crème fraîche1. Maal de rucola fijn in de keukenmachine. ... bekijk recept »
1 bosje bieslook 1 eetlepel droge witte wijn 1 teentje knoflook 1 eetlepel olijfolie 3 eetlepels room 1 sjalot 250 g volle verse kaas 0,5 eetlepel wijnazijn zout zwarte peper van de molen1. Spoel de bieslook, droog hem en hak hem fijn. Pel de sjalot ... bekijk recept »
2 rijpe avocado's 2 eetlepels citroensap 4 pakjes tonijncarpaccio (met geroosterde sesamzaadjes en sojasaus, feestproduct van AH Excellent*) enkele sprietjes bieslookAvocado's schillen, halveren en pit verwijderen. Vruchtvlees met scherp mes in de le... bekijk recept »
250 g romaatjes 50 g boter 75 g Twijfelaar 50 8 eieren 8 el volle melk 13 g bieslook (bakje à 25 g) ½ meerzadenbrood1. Verhit de helft van de boter in een grote koekenpan en bak de romaatjes 4 min. op de snijkant. Bestrooi met p... bekijk recept »
1 zakje aardappelpuree à la minute (pak a 3 zakjes) 1 schaaltje geraspte bietjes (400 g) ½ zakje verse bieslook (a 25 g) 1 appel 1 el boter 1 schaaltje gemarineerde speklapjes à la minute (ca. 300 g)1. Bietjes in pa... bekijk recept »
1 pak tuinerwten (450 g, diepvries) 1 tl tabasco 25 g verse bieslook (fijngesneden) stuk oude kaas1. Kook de tuinerwten 5 minuten. Pureer met de staafmixer tot een grove puree. Breng op smaak met de tabasco, peper en zout. Roer de bie... bekijk recept »
100 g worteltjes 1 kleine rode paprika 100 g peultjes ½ dunne prei 4 nieuwe haringen ½ zakje verse bieslook 2 dl droge witte wijn 2 eetlepels Griekse yoghurt 2 eetlepels mayonaise zout (versgemalen) peper1. Worteltjes, p... bekijk recept »
zout 20 g bieslook 1 teentje knoflook 500 g yoghurt peper1. Hak de bieslook fijn en voeg toe aan de yoghurt. 2. Pers er een teentje look bij en kruid met peper en zout. 3. Serveer bij de groentechips als dipsaus. bekijk recept »
400 g sperziebonen 1 zakje sugar snaps (200 g) 1 duopak krieltjes (700 g) 1 zakje verse bieslook (25 g) 25 g boter 2 blikjes fijne haringfilets in tomaten-roomsaus (a 190 g)1. Sperziebonen en sugar snaps schoonmaken en i... bekijk recept »