1000 recepten met bieslook
250 ml halfvolle melk (biologisch) 1/2 zakje instant gist (a 7 g) 200 g bloem (biologisch) 2 eieren (biologisch) 1 tl suiker (biologisch) 60 g boter (biologisch) 1 bakje bieslook (25 g) 1 bakje dille&n... bekijk recept »
1 duopakje magere spekblokjes (ca. 250 g) 3 uien 1 zakje verse bieslook (25 g) 1 schaaltje kabeljauwfilet (ca. 250 g) boter of margarine om in te vetten 1 duopak aardappelschijfjes (700 g) 125 ml slagroom1. Oven voorve... bekijk recept »
1 aardappel (kruimig, geschild) 600 g bloemkoolroosjes 15 g bieslook 4 el geslagen room (23 % vet)1. Snijd de aardappel in heel kleine stukjes. Kook de bloemkoolroosjes en aardappel in water met zout in ca. 10 min. gaar. 2. Knip ca. 1... bekijk recept »
2 eetrijpe avocado's 125 ml zure room (bekertje) 2 el limoensap (flesje à 115 ml) 5 takjes dille 10 sprietjes bieslook 200 g Hollandse garnalen (bakje à 100 g)1. Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en sche... bekijk recept »
1 vega noten-paddenstoelenbrood (Feestfavoriet) 20 g platte peterselie 1 bakje cressmint anijs (Feestfavoriet) 12½ g bieslook 1 persmandarijn 2 tl gedroogde dragon 80 g jonge bladsla met veldsla 1 el truffelolie 50 g Pa... bekijk recept »
3 eetlepels (olijf)olie 1 zak aardappelpartjes (425 g) 2 uien 2 teentjes knoflook 1 kleine citroen 1 pak doperwtjes (diepvries, extra fijn, 450 g) 2 theelepels suiker 1 flesje kookroom (light, 250 ml) 1 pakje tonijnstea... bekijk recept »
500 g krieltjes (in de schil) 4 eetlepels mayonaise 4 eetlepels yoghurt citroensap ½ bakje verse bieslook (fijngesneden)1. Kook een pond krieltjes in de schil en snijd ze in stukken. Roer 4 el mayonaise en 4 el yoghurt door elk... bekijk recept »
500 g groene asperges 1 bosje radijsjes 1 teentje knoflook 1 bosje bieslook 1 el kappertjes 50 g boter 1 rode ui 100 g parmaham 50 g Parmezaanse kaas Steek de kolen van de barbecue aan en laat de barbecue... bekijk recept »
2 el crème fraîche 1 tl mierikswortel 16 blini's* (duopak) 13 bieslook (bakje à 25 g) 100 g gerookte zalm1. Verwarm de oven voor op 190 °C. Roer de crème fraîche los met de mierikswortel. 2. Verwarm de blini's ca. 5 min. in de oven.... bekijk recept »
1 bloemkool 150 g kastanjechampignons 3 eetlepels boter ½ bospaddenstoelen-bouillontablet 1 pakje roomkaas naturel (100 g) ½ zakje verse bieslook (a 25 g)1. Bloemkool schoonmaken en in roosjes verdelen, stronken in stukj... bekijk recept »