1000 recepten met bleekselderij
2 kreeftenstaarten (Feestfavoriet, diepvries) 500 g reuzengarnalen rauw ongepeld (zak, diepvries) 100 g winterpeen 2 stengels bleekselderij 2 el olijfolie 50 g tomatenpuree 100 ml droge witte wijn 1½ liter kraanwater 1 ... bekijk recept »
8 stengels bleekselderij 100 g belegen kaas 200 g ricotta (of cottage cheese) 1 tl olijfolie ( extra voor invetten) 1 bakje tuinkers1. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Maak de bleekselderij schoon en snijd de stengels in vieren. Bren... bekijk recept »
1.2 kg iets kruimige aardappelen 1 struik bleekselderij (in boogjes) 50 g boter 1 schaal runderbraadworst (4 stuks) 3 uien (in ringen) 2 el appelstroop 1/2 vleesbouillontablet 1/2 zakje selderij ((a 40 g), alleen de ... bekijk recept »
400 g bleekselderij 4 friszure appels 160 g gerookte kipfilet (stuk) 50 g walnoten 4 luxe mueslibroodjes (zak) 2 el olijfolie 150 ml slasaus1. Pluk het blad van de bleekselderij en snijd de stengels in boogjes. Breng ruim water ... bekijk recept »
25 g walnoten (bakje à 100 g) 100 g bleekselderij 20 g rozijnen 2 el mayonaise 1 el citroensap 12 sneetjes volkorenbrood 1 appel (Granny Smith) 40 g zuivelspread naturel light 40 g ijsbergsla1. Hak de walnoten grof en rooster ze ... bekijk recept »
25 g boter 2 stengels bleekselderij (fijngesneden) 1 teentje knoflook (fijngesneden) 2 eetlepels bloem 600 ml groentebouillon (van 1 tablet) 150 g jonge kaas ((Goudse), geraspt) ½ pot geroosterde paprika (in ... bekijk recept »
100 g mihoen 2 el zonnebloemolie 250 g kipreepjes 1 struik bleekselderij 1 pakje kippensoep 1,5 l water 75 ml ketjap manis 1 snufje zout 1 snufje peper 1 garde1. Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in ee... bekijk recept »
1 ui (gesnipperd) 2 eetlepels olijfolie 2 aubergines (in blokjes van 2 cm) 1 stengel bleekselderij (in dunne plakjes) ½ zakje pijnboompitten (a 65 g) 1 blik gepelde tomaten ((400 g), uitgelekt) 2 eetlepels wi... bekijk recept »
150 g bospeen 150 g bleekselderij 1 rode ui 500 g romaatjes 1 teen knoflook 200 g spekreepjes 1 tl gedroogde tijm 50 ml witte wijn 250 g spaghetti1. Schil de wortels en bleekselderij en snijd ze in blokjes van 1 x 1 cm (brunoise). Sni... bekijk recept »
2 struiken bleekselderij 1 pakje schouderham 2 teentjes knoflook 1 flesje kookroom (250 ml) 1 duopak aardappelschijfjes (700 g) 175 g gemalen belegen kaas1. Oven op 200 ºC voorverwarmen. Bleekselderij schoonmaken, wassen en in stu... bekijk recept »