1000 recepten met bleekselderij
250 g blonde linzen 1 winterwortel 1 ui 1 teentje knoflook 1 stengel bleekselderij ½ zakje verse peterselie 3 grote tomaten 1 rode peper 2 eetlepels olijfolie ½ dl witte wijn 1 laurierblaadje 250 g achterham zout p... bekijk recept »
300 g spaghetti 1 ui 4 bospeentjes 1 stengel bleekselderij olijfolie om in te bakken 2 teentjes knoflook 400 g rundergehakt 70 g tomatenpuree 1 courgette 400 g gepelde tomaten 1 el balsamicoazijn ... bekijk recept »
½ kg aardappels (vastkokend) 3 stengels bleekselderij 1 beker zure room (125 ml) ½ citroen (geperst) 2 sjalotjes (gesnipperd) 1 bakje bieslook ((25 g), fijngesnipperd)1. Boen de aardappelen schoon en snijd... bekijk recept »
100 ml wodka 500 ml tomatensap 250 ml wortelsap (fles 750 ml) 6 druppels tabasco 2 stengels bleekselderij1. Verdeel de wodka, het tomatensap en wortelsap over glazen. Voeg naar smaak tabasco toe. 2. Snijd de stengels bleekselderij in de ... bekijk recept »
500 g gekookte bieten 3 stengels bleekselderij 3 bosuitjes (in dunne ringen) 125 ml zure room (light) 1 eetlepel kappertjes ½ citroen (het sap)1. Schil de bieten dun en snijd ze in blokjes van 1 cm. Snijd de bleekselderi... bekijk recept »
100 g parmaham 45 g boter 400 g rundergehakt 225 g winterpeen 3 stengels bleekselderij 2 uien 2 tenen knoflook 75 ml soepele rode wijn 600 g gepelde tomaten 900 g aardappelpuree met boter 100 g Parmezaanse kaas1. Snijd de ham in r... bekijk recept »
250 g sushirijst 3 eetlepels rijstazijn 1 eetlepel suiker 2 theelepels zout 3 stengels bleekselderij 100 g rosbief (vleeswaar) ½ zakje waterkers (à 75 g) 1 bakje cocktailgarnalen (125 g) 1 pakje nori-vellen 1 eet... bekijk recept »
1 stronk bleekselderij 2 el vloeibare (braadboter) 2 rode uien (in halve ringen) 1 pot Spaanse reuzenbonen ((425 g), uitgelekt) 1 pot kidneybonen ((400 g), uitgelekt) 1 pot groene kidneybonen ((400 g), uitgelekt) ... bekijk recept »
1 kg sukadelapjes 3 uien 500 g winterpeen 10 g peterselie 10 g verse Provençaalse-kruidenmix (bakje) 3 tenen knoflook 1 sinaasappel 2 laurierblaadjes 400 ml rode wijn (Gigondas of Côtes du Rhône) 4 el olijfolie 3 stengel... bekijk recept »
1 winterpeen 3 stengels bleekselderij 1 camembertkaasje (in doosje) mespunt gemalen komijn1. Oven voorverwarmen op 200 °C. Winterpeen met dunschiller schillen en wassen. Met (groot) mes winterpeen in de lengte in dikke plakken snijden en v... bekijk recept »