1000 recepten met bleekselderij
8 stengels bleekselderij 2 tenen knoflook 30 g boter 300 g risottorijst 125 ml droge witte wijn 1 liter hete kippenbouillon 165 g scamorza (Italiaanse kaas) (Lentefavoriet) 1 citroen 40 g selderij 100 g spinazie1. Snijd de blee... bekijk recept »
2 sneetjes volkorenbrood 2 sneetjes witbrood 1 stengel bleekselderij 1 mildzoete appel (bijv. golden delicious) 20 g platte peterselie 2 braadworsten (schaal) 1 ui 3 tl gedroogde salie 2 tl gedroogde rozemarijn 1 tl gedroo... bekijk recept »
1 ui 1 teentje knoflook 4 stengels bleekselderij 4 tomaten 2 preien rijstolie 200 g half om half gehakt 1 el tomatenpuree 1 l water 2 runderbouillonblokjes 400 ml gezeefde tomaten 1 boeren... bekijk recept »
1 kippenbouillontablet 5 eetlepels olijfolie (extra vierge) 250 g langkorrelrijst 3 eetlepels pijnboompitten of amandelschaafsel 2 stengels bleekselderij 6 bosuitjes 1 pot geroosterde paprika's (380 g Nefili) 2 eetlepels citroensap... bekijk recept »
1 zak tortellini tri colore (pasta, 250 g) 1 stokbrood (wit) 100 g zachte kruidenboter 1 struik bleekselderij (in stukjes) 1 liter vleesbouillon (rund, van tablet) 1 blik tomatenblokjes (400 g) 1 bakje verse runde... bekijk recept »
2 stengels bleekselderij ½ winterpeen (ca. 100 g) 2 eetlepels boter 3 eetlepels medium dry sherry 500 ml visbouillon (van tablet) 2 bakjes roze garnalen (a 125 g) 1 pakje soja cuisine (250 ml) 1 bosuitje1. Bleek... bekijk recept »
1 gele paprika 2 stengels bleekselderij 125 g magere spekreepjes 1 eetlepel Provençaalse kruiden 1 blik linzen (400 g) 1 eetlepel balsamicoazijn 1 pak pannenkoeken naturel (8 stuks) 1 potje tapenade van gedroogde tomaatjes&nbs... bekijk recept »
400 g basmatirijst 2 uien 2 stengels bleekselderij 4 kipfilet 2 el olie 1 tl kerriepoeder 2 el bloem 250 ml kippenbouillon (van tablet) 125 g crème fraîche 200 g verse doperwten (zak) 4 el gebakken uitjes1. Bereid de rij... bekijk recept »
2 zakken herfstaardappelen (a 450 g) 1 struik bleekselderij ((ca. 600 g), in stukken van 5 cm) 3 rode uien (in zessen gesneden) 2 tenen knoflook (in plakjes) 3 el olijfolie 2 stukken port salut (50 (kaas a 185 g), i... bekijk recept »
200 g makreelfilets 1 stengel bleekselderij 2 el verse peterselie 2 el mayonaise 2 el sinaasappelsap1. Maak de makreelfilet los met een vork. Snijd de bleekselderij en peterselie zeer fijn. Meng de makreel met de bleekselderij, mayonaise en p... bekijk recept »