1000 recepten met bleekselderij
1 bleekselderij in boogjes 700 g krielaardappeltjes gehalveerd 4 stuks pasteibakjes 500 g kippenragout 15 amsterdamse uitjes fijngehakt 1 el mosterd 6 takjes peterselie fijngehakt 6 el olieVerwarm de oven voor op 150°C. Kook de krieltjes in ca. 10 m... bekijk recept »
2 bananen 150 ml kraanwater 200 g spinazie 2 groene paprika's 2 cm gember 4 stengels bleekselderij1. Pel de bananen, breek in stukjes en doe met het water in de blender of keukenmachine. Laat draaien en voeg al draaiend de spinazie toe. 2.... bekijk recept »
300 g couscous (pak a 500 g) 8 stengels bleekselderij (met blad) 1 sinaasappel 5 eetlepels olijfolie extra vierge 1 teen knoflook (geperst) 4 eetlepels verse munt ((zakje a 15 g), fijngesneden) 1 mespunt kaneelpoeder ... bekijk recept »
1 pak ovendagschotel mix voor prei 400 ml kraanwater 1 ei 125 g magere spekreepjes (duopak à 250 g) 250 g rundergehakt 1 struik bleekselderij 2 tomaten 700 g aardappelschijfjes (duopak) 100 g gemalen belegen kaas 481. Verwar... bekijk recept »
1 ui 500 g waspeen 2 stengels bleekselderij 2 aardappels 5 cm gemberwortel ½ zakje verse koriander (à 15 g) 25 g boter of margarine 1 eetlepel Thaise rode currypasta (pot à 225 g Thai Kitchen) 2 kippenbouillontabletten ... bekijk recept »
1 teen knoflook 2 uien 1 stengel bleekselderij 200 g winterpeen 300 g tartaar 2 el olijfolie 690 g sugocasa erbe (tomatensaus) 250 g volkoren penne1. Snijd de knoflook fijn. Snipper de ui. Snijd de bleekselderij in boogjes en snijd de w... bekijk recept »
2 kleine uien (in dunne halve ringen) 50 ml wittewijnazijn 3 sneetjes brood Pave Campagnard (van 1.5 cm dik) 3 el zonnebloemolie 5 stengels bleekselderij (in boogjes) 1 middelgrote gekookte biet 1 bakje dille ((15 g), ... bekijk recept »
2 el olijfolie 1 ui (gesnipperd) 500 g prei (groen en wit in stukjes van 1 cm) 350 g bleekselderij (in stukjes) 300 g risottorijst (pak 500 g) 250 g Bettine geitenkaas (honing 45, verkruimeld) 3 takjes peterselie&... bekijk recept »
2 stengels bleekselderij 1 ui 2 tenen knoflook 250 g winterpeen 4 kippenbouten 4 el bloem 4 el olijfolie 400 ml volle rode wijn 400 g tomatenblokjes 1 kippenbouillontablet 2 laurierblaadjes 3 el selderij1. Schil de bleekselderij... bekijk recept »
500 g sucadelappen 300 ml rode wijn (Soepele, ronde Italiaanse rode wijn) 2 uien 3 tenen knoflook 2 takjes rozemarijn 4 el olijfolie 125 g magere spekreepjes (duopak à 250 g) 2 stengels bleekselderij 250 g winterpeen 70 g... bekijk recept »