1000 recepten met bleekselderij
1 stengel bleekselderij 1 winterpeen (fijngesneden) 2 eetlepels olijfolie 1 ui (fijngesnipperd) 1 blik gepelde tomaten (in tomatensap (400 g)) 1 pak spinazie à la crème (450 g, diepvries) 100 g geraspte jonge kaas 2 ... bekijk recept »
olijfolie om in te bakken 1 klontje boter 700 g krieltjes zonder schil 1 rode paprika 0.5 bosje dille KrieltjesVerhit een scheutje olie en een klontje boter in een pan en bak de krieltjes in circa 12 minuten goudbruin en krokant.... bekijk recept »
1 liter kraanwater 500 g winterpeen 2 kippenbouillontabletten 1 ui 1 rode paprika 2 stengels bleekselderij 120 g kipfilets fumé 2 el olijfolie 2 tenen knoflook 1 el Mexicaanse kruiden (zakje) 150 ml droge witte wijn 125 ml ... bekijk recept »
1 ui 1 teen knoflook 4 stengels bleekselderij 3 el olijfolie 350 g risottorijst 1000 ml kippenbouillon (van tablet) 200 g spekreepjes 1 gedroogde chilipeper 200 g doperwten (koelvers) 1 el roomboter 50 g Grana Padano1. S... bekijk recept »
2 uien 2 laurierblaadjes (zakje) 5 jeneverbessen 2 el gedroogde rozemarijn 1 kg runderriblap (schaal) 750 ml volle rode wijn (bijv. Chianti) 400 g winterpeen 4 stengels bleekselderij 25 g boter 2 el olijfolie1. Snippe... bekijk recept »
1 ui 2 tenen knoflook ½ struik bleekselderij 25 g boter 125 g magere gerookte spekreepjes 800 g kapucijners (blik 800 g) 240 g mini hotdogs (blikje 120 g) 1 stokbrood1. Snipper de ui, snijd de knoflook fijn en snijd de bl... bekijk recept »
2 eieren 2 uien 250 g bleekselderij 50 g boter 3 tl kerriepoeder 250 g basmati roerbakrijst 300 g tuinerwten 150 g peen julienne 650 ml kippenbouillon van tablet 300 g scholfilet 20 g platte peterselie1. Kook de eieren in 8 min. h... bekijk recept »
800 g roseval aardappels olijfolie om in te bakken OvenaardappelsVerwarm de oven voor op 180 ºC.Snijd de aardappels in parten. Verdeel de aardappels over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met olijfolie en bestrooi met een beetje zo... bekijk recept »
50 g blue stilton (blauwaderkaas) 24 dadels (pitloze) 4 eetlepels port 1 stengel bleekselderij 1. Laat de kaas op kamertemperatuur komen. Besprenkel de binnenkant van de dadels met de port. Snijd van de stengel bleekselderij 24 dunn... bekijk recept »
30 g boter 1 pakje Prosciutto di Parma ((ham, 75 g), in reepjes) 400 g rundergehakt 150 g winterpeen (geschild) 2 stengels bleekselderij 1 ui (gesnipperd) 1 teen knoflook (fijngesneden) 1 fles passato di pomodoro&nbs... bekijk recept »