1000 recepten met bleekselderij
400 ml water 1 kippenbouillonblokje 300 g couscous olijfolie om in te bakken 300 g rundergehakt 2 tl komijnpoeder 1 tl kaneelpoeder 400 g spinazie 100 g rozijnen 5 stengels bleekselderij 10 zongedr... bekijk recept »
1 ui 2 stengels bleekselderij 400 g linzen (blik, uitgelekt) 400 g kikkererwten (blik, uitgelekt) 4 el olijfolie extra vierge met knoflook en chilipeper 2 tl gemalen kaneel 400 g tomatenblokjes (blik) 1 liter groentebouil... bekijk recept »
600 g bleekselderij 380 g kipfilet 900 g aardappelpartjes 2 el olijfolie 2 uien 250 g kastanjechampginons 45 g pesto alla Genovese1. Snijd de bleekselderij in stukjes van 3 cm. Breng ruim water aan de kook en kook de bleekselderij 3 min. ... bekijk recept »
1 ui 1 teentje knoflook 2 stengels bleekselderij 1 rode peper 2 blikjes kidneybonen (à 400 g) 2 eetlepels olie 2 eetlepels chilipoeder 1 flesje basis voor tomatensoep (Maggi) 1 zakje verse koriander 2 tomaten ½ potj... bekijk recept »
2 uien ½ struik bleekselderij 1 kg vastkokende aardappelen 500 g half-om-halfgehakt 1 ei 4 el olijfolie 450 g extra fijne tuinerwten (diepvries)1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snipper de ui, snijd de bleekselderij in reepjes,... bekijk recept »
1 struik bleekselderij 100 g blauwaderkaas 50 g gepelde walnoten 1 appel 4 el vinaigrette mosterd 2 el kappertjes1. Snijd de bleekselderij in dunne boogjes. Verkruimel de kaas en hak de walnoten grof. Schil de appel, snijd in vieren en ver... bekijk recept »
750 g friszoete appels ((bijv. elstar), schoongeboend) 1 komkommer 3 stengels bleekselderij (gewassen)1. Snijd de appels in kwarten en verwijder het klokhuis. Schil de komkommer met een kaasschaaf of een dunschiller. Doe de komkommer en... bekijk recept »
2 bossen radijsjes met groen eraan 2 olijfolie 1 ui 2 stengels bleekselderij 1 teen knoflook 125 ml slagroom 1 snufje zout 1 snufje peper 1 stukje sinaasappelschil van 1 x 5 cm1. Maak de radijsjes schoon, laat 2 cm van het groen aan de radijs... bekijk recept »
100 g parmaham 45 g boter 400 g rundergehakt 225 g winterpeen 3 stengels bleekselderij 2 uien 2 knoflook 75 ml soepele rode wijn 600 g gepelde tomaten1. Snijd de ham in reepjes. Verhit de boter in een braadpan en bak de ham 4 min. Voe... bekijk recept »
½ ciabattabrood 2 kg mosselen 100 ml witte wijn 2 kleine uien (fijngesnipperd) 4 teentjes knoflook (fijngehakt) 1 laurierblad 1 citroen (geperst) 6 eetlepels olijfolie extra vierge 2 stengels bleekselderij 1 wort... bekijk recept »