1000 recepten met bleekselderij
4 stengels bleekselderij 1 schaaltje gerookte kipfilet ((ca. 160 g), in plakjes) 1 kleine zoetzure appel ((bijv. elstar), in dunne schijfjes) 1 zakje walnoten ((50 g), grofgehakt) 3 el mayonaise1. Schil de stengels bleekselderi... bekijk recept »
1 zak rauwe gepelde tijgergarnalen (diepvries, 500 g) 2 stengels bleekselderij (zeer fijn gesneden) ½ zak veldsla (a 15 g) 1 zakje rucolasla (30 g) 7 eetlepels olijfolie 4 eetlepels whisky (slijter) 1 theelep... bekijk recept »
½ citroen (schoongeboend) 180 ml tomatensap 3 tl worcestershiresauce 3 ijsklontjes 3 druppels tabasco 1 stengel bleekselderij1. Snijd 1 partje van de citroen en pers de rest van de vrucht uit. Doe 1 el per persoon van het citroens... bekijk recept »
1 winterpeen 1 prei ½ struik bleekselderij 2½ liter kraanwater 4 kippenpoten 7½ g tijm 2 laurierblaadjes 2 tl zout 15 g funghi porcini secchi 15 g funghi shiitake secchi 75 ml sherry px 75 ml kokend water1. Schil ... bekijk recept »
4 aubergines ½ el zout 1 ui 3 stengels bleekselderij 50 g kappertjes 280 g Groene olijven bella cerignola 6 el milde olijfolie 70 g tomatenpuree 400 g tomatenblokjes 3 el witte basterdsuiker 3 el blanke rozijnen 100 ml rode... bekijk recept »
150 g gedroogde witte bonen 1 grote ui 2 stengels bleekselderij 2 wortels 2 trostomaten 1 dl olijfolie 1 eetlepel tomatenpuree 1 zak savooiekool (400 g) 3 takjes tijm zout peper 6 sneden grof boerenbrood (bijv. pane fo... bekijk recept »
2 pakken gnocchi di patate (pasta, a 500 g) 1 struik bleekselderij 2 el olijfolie 1 bakje champignons ((250 g), in kwarten) 2 tenen knoflook (geperst) 1 bakje ricotta (verse kaas, 250 g)1. Kook de gnocchi volgens de aanw... bekijk recept »
300 g soepvlees 1½ liter koud water 2 tl zout 2 laurierblaadjes 2 takjes tijm 3 stukjes foelie 2 zwarte peperkorrels 200 g winterpeen 3 stengels bleekselderij 1 prei 2 takjes peterselie 1 beschuit 200 g rundergehakt 1 m... bekijk recept »
1 l water 1 kippenbouillon 1 sjalot 1 stengel bleekselderij olijfolie om in te bakken 300 g risottorijst 150 ml witte wijn 1 citroen 250 g roze garnalen 50 g geraspte Parmezaanse kaas 1 klontje bo... bekijk recept »
2 handperen 2 stengels bleekselderij 100 g gorgonzola ½ ciabatta con noci 3 el walnoten 2 el wittewijnazijn 4 el walnotenolie 100 g veldslamelange1. Verwarm oven voor op 200 °C. Halveer de peer, verwijder het klokhuis en snijd in s... bekijk recept »