Recepten met bleekselderij

1000 recepten met bleekselderij

Bleekselderij

Bleekselderij De stengels kunnen rauw gegeten voor salades en rauwkost, soms wordt bleekselderij gekookt. Te koop van september tot april. Het blad van de stengels snijden, eventuele draden verwijderen, een stuk van de onderkant. Goed wassen en in stukken snijden, ± 5 cm of dunne plakken van 1 à 2 cm. + lees meer

Kaassoep Met Bleekselderij

1 stengel bleekselderij--50 gram mosterdkaas--1 groentebouillontablet--100 gram volvette smeerkaas--zout--peper--1 eetlepel fijngeknipte bieslook Hulpmiddelen Mes--pan met dikke bodem--borden HulpmiddelenMes--pan met dikke bodem--borden Voorbereidin... bekijk recept »

Pastasalade Met Bleekselderij En Ijsbergsla

200 (volkoren) pasta 3 stengel bleekselderij 1/2 krop ijsbergsla Klop een dressing van de olie, azijn, port, honing, zout en peper. Meng de dressing door de salade en garneer met partjes perzik of nectarine. bekijk recept »

Sinterklaasrecept Bleekselderij-worteltarator

1 grote bleekselderijstengel 3 wortels (bospeen) 1/2 tl zout saus: 125 g hazelnoten (gehakt) 2 tn knoflook (geperst 4 el olijfolie 3 el balsamico-azijn 150 ml griekse yoghurt 1/2 tl zout 1/2 tl cayenne peper Garnering: 2 el fijngehakte bladpeterselie... bekijk recept »

Bleekselderij Met Kaas

1 stronk Bleekselderij 250 ml Zure room 200gr Geraspte kaas Bak de schotel af in het midden van de oven, tot de kaas goudbruin is geworden. Op 200 graden voor ongeveer 10-15 minuten. bekijk recept »

Champignons En Bleekselderij Gevuld Met Pate

12 middelgrote champignons2 eetlepels citroensap. 2 stengels bleekselderij100gr. roompate1 eetlepel rode portzoutpeper1 zakje pistachenootjes (100 gr.) Hulpmiddelen Pan Hulpmiddelen - Pan Voorbereiding Champignons schoon poetsen. Steeltje uit de hoe... bekijk recept »

Moederdagrecept Tomaatjes Gevuld Met Selderijsalade, Bleekselderij En Ham

8 kleine tomaatjeszout peper2 stengels bleekselderij50 gr. rauwe ham100 gr. selderij salade. Tomaten vullen met het selderij mengsel en op een schaal zetten. Kapjes er weer op zetten bekijk recept »

In Room Gesmoorde Bleekselderij

3 kg bleekselderij 6 dl room 100 g geraspte kaas peperzout Kook de bleekselderij, ongeveer 10 minuten, tot ie beetgaar is. roer er de room de kaas en de kruiden door. bekijk recept »

Biefstuk Met Brie En Kruidige Bleekselderij

4 biefstukken1 struik bleekselderij100 gram brie3 eetlepels kruidenboter1 rode paprika1 dl sinaasappelsap Maak de bleekselderij schoon en snijd de stengels in stukjes van ca. 1 cm. Snijd de paprika in stukjes. Smelt de helft van de kruidenboter in ee... bekijk recept »

Gesmoorde Bleekselderij

250 gram bleekselderij, 1 eetlepel margarine, 1 tomaat, ? ui. Peper en zout. Maak de bleekselderij schoon,was hem en snijd hem in kleine stukjes. Snipper de ui fijn en snijd de tomaat in kleine stukjes. Verhit de margarine in een pan en fruit hierin ... bekijk recept »

Stamppot van bleekselderij en banaan

400 gr bleekselderij 750 gr aardappelen zout, peper 1 ui 100 gr chorizo in dikke plakjes 1 banaan 25 gr boter 1 pakje magere smeerkaas (100 gr) 40 gr geschaafde amandelen Snijd de bleekselderij in zeer smalle boogjes. Schil de aardappelen, was ze en... bekijk recept »

Pagina 39 van 100