1000 recepten met bleekselderij
1 koolrabi, geschild1/2 winterwortel, geschildde binnenste stengels van een struik bleekselderijvoor de dressing:1 sjalotje, gesnipperd1 eetl. mayonaise1 eetl. yoghurt of zure room1 theel. scherpe mosterd1 theel. vers citroensapzout en versgemale... bekijk recept »
2 sinaasappels400 g spaghetti400 g kipfilet, in reepjeszout en versgemalen peper3 eetl. olijfolie4 stengels bleekselderij, in smalle boogjes2 eetl. rode pesto1 tuinkers ( 1 bakje)1. Schil de sinaasappels dik, snijd de partjes uit de vliezen en vang h... bekijk recept »
1 dikke snee (ca.75 g) rauwe ham 1 kleine struik bleekselderij 2 el Bertolli Bakken en Braden Vloeibaar zout, zwarte peper 250 g rundergehakt 1 zak (400 g) Bertolli Pastasaus Bolognese 400 g spaghetti 6 el geraspte jong belegen kaas 1. Snijd de... bekijk recept »
250 gr schelpjes pasta 2 el olijfolie 1 flinke ui gesnipperd 2 teen knoflook door de knijper 5 stengels bleekselderij in boogjes gesneden 2 blik tomatenblokjes van 400 gram 2 blikjes tonijn op olie uitgelekt1. .Kook de pasta volgens de aanwijzin... bekijk recept »
200 gr Hollandse garnalen 2 stengels bleekselderij in reepjes 2 ananasschijven 0,1 l craime fraiche 2 el ananassap1. In plaats van bleekselderij, ananas en ananassap kunt u ook advocadoblokjes, appel en in plaats van het sap de helft van de hoeveel... bekijk recept »
1/2 struik bleekselderij 4 plakken casselerib of ham 15 g boter 15 g bloem 1 dl groentebouillon 1/2 dl room of melk 40 g Gorgonzola (Delhaize) peper en zout 1. -> Voor kinderen die geen witloof met kaas en ham uit de oven lusten.2. Maak de selder... bekijk recept »
1 struik bleekselderij (ongeveer 600 g) 500 g stooflappen 4 el Solo Vloeibaar bouillonpoeder 0.5 el milde kerriepoeder 6 laurierblaadjes 1 kleine pot (ongeveer 200 g) cocktailuitjes 250 ml gemengd tropisch fruitsap of sinaasappelsap 800 g kri... bekijk recept »
8 stengels bleekselderij 200 gr zachte geitenkaas bijvoorbeeld Bettine Blanc 100 gr belegen kaas in zeer kleine blokjes 1 tl olijfolie 1 bakje tuinkers1. Verwarm de oven voor op 200º C. Maak de bleekselderij schoon en snijd de stengels in vieren.... bekijk recept »
Voor 2 personen: 2 kilo mosselen 1 el olijfolie 4 stengels bleekselderij 1 blokje kruidenbouquet (Knorr) 2 el tomatenpuree 4 takjes tijm peperVerhit 1 eetlepel olie in een grote pan. Bak hierin 4 in stukjes gesneden stengels bleekselderij al omschep... bekijk recept »
1 bos bleekselderij 1 pakje Boursin met kruidenVerwijder uiteinden van de bleekselderij en was de stelen. Snijd ze in stukken van ong. 5 cm. en vul de holle kant met Boursin. bekijk recept »