1000 recepten met bleekselderij
Voor 2 personen: 6 stelen bleekselderij bakje verse roomkaas geraspte kaas zout peper gekookte aardappelen ui champignonsWas de stelen bleekselderij en snij de bladeren eraf. Snij de stelen in stukken van een centimeter of 5 en verwijder de eventuele... bekijk recept »
30 g Plantaardige margarine 1 Grote gesnipperde ui 3 Moesappelen, schoongemaakt en gesneden 1,2 l Groentebouillon 1 Laurierblaadje Zout en Peper 3 Stengels bleekselderij,fijngehakt Dungesneden bleekselderij voor de garneringBereiding Fruit de ui lic... bekijk recept »
Voor 3 personen: 2 stengels bleekselerij 6 plakjes bladerdeeg 100 gr. Danablue 2 eieren 1/2 el maizenaVerwarm de oven voor op 200 graden. Laat het bladerdeeg ontdooien. Snijd de bleekselderij in kleine stukjes, kook hem ca. 10 min., giet af en laat a... bekijk recept »
5 stengels bleekselderij 250 g champignons 1 citroen 1 eierdooier 2 theelepels maiszetmeel 1 cl olijfolie (extra vierge) 0.5 takje peterselie peper zoutMaak de groenten schoon. Snij de selderij in kleine stukjes, ongeveer 1 cm. Stoom de selderij gaar... bekijk recept »
goede pan met anti-aanbaklaag 175 g champignons, schoongeborsteld en in plakjes olie (olijf of zonnebloem) 1 middelgrote ui, gesnipperd 1 a 2 teentjes knoflook, geperst 1 groene en 1 rode paprika, in dunne ringen 5 eieren van kippen met vrije uitloop... bekijk recept »
Voor 2 personen:200 gr macaroni400 gr bleekselderij1 grote ui1 rode paprika2 eetl tomatenpuree1 eetl tamarigedroogde of verse basilicum- Kook de macaroni gaar volgens de aanwijzing op de verpakking. Fruit de fijngehakte ui in een paar eetlepels olie,... bekijk recept »
1 gerookte makreel of 2 lichtgerookte makreelfilets 3 stengels bleekselderij 3 gedroogde tomaatjes op olie sap van 1 citroen 1 dl visbouillon (van een tablet) 125 ml slagroom 2 takjes verse tijm (of gedroogd) zout en peperKnip 2 stukken bakpapier van... bekijk recept »
1 kilo mosselen 2 tenen knoflook 4 stengels bleekselderij 3 eetlepels olijfolie 2 eetlepels fijngehakte Italiaanse kruiden (vers of diepvries van Darégal) ¼ liter visbouillon (van een tablet) 1 blikje tomaatstukjes (400 g) zout en peperPel de tenen k... bekijk recept »
14 gamba’s 1 rode peper 1 rode ui 2 tenen knoflook 1 flinke stengel bleekselderij 3 tomaten 2 eetlepels olie 1 theelepel gemalen koriander (ketoembar) 1 mespunt gemalen komijn (djinten) zout en peper 2 eetlepels fijngehakte peterselieVerwijder de zaa... bekijk recept »
1 struik bleekselderij 1 water 1 zout 2 deciliter kaassaus zie recept 1 plantaardige olie 20 gm kaas geraspt Maak de selderij schoon en kook deze bijtgaar. Maak 2 dl kaassaus (zie recept). Vet een vuurvaste schaal in met olie en leg de groente erin. ... bekijk recept »