1000 recepten met bleekselderij
4 eetlepels umer 1 eetlepel tomatenketchup 2 rode grapefruits 1 stengel bleekselderij 1 blikje garnalen (ah huismerk, 200 g) 1 appel zout peper 4 blaadjes sla In een kom Umer en tomatenketchup door elkaar roeren. Grapefruits dik schillen en witte v... bekijk recept »
4 eetlepels umer 1 eetlepel tomatenketchup 2 rode grapefruits 1 stengel bleekselderij 1 blikje garnalen (ah huismerk, 200 g) 1 appel zout peper 4 blaadjes sla In een kom Umer en tomatenketchup door elkaar roeren. Grapefruits dik schillen en witte v... bekijk recept »
1 ui 1 teentje knoflook 5 worteltjes of 1 kleine winterwortel 1 stengel bleekselderij olijfolie 2 blikken gepelde stukjes tomaat tijm 5 ons gehakt zout peperPel en snipper de ui. Was de worteltjes en hak die fijn. Was de bleekselderij en hak die fijn... bekijk recept »
400 g spaghetti 1 ui 1 rode paprika 4 stengels bleekselderij 2 eetlepels olijfolie 2 blikjes John West Tonijn in olie (a 185 g) 1 pak tomato Frito (375 mi) Zout Peper Spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing Ui pellen en snipperen Paprika schoonma... bekijk recept »
1 rode ui 3 stengels bleekselderij 6 takjes peterselie 2 eetlepels olie 150 gr langkorrelrijst 1 kippenbouillontablet Versgemalen zwarte peper Pel en snipper de ui, snijd de bleekselderij in stukjes en snip de peterselie fijn Verhit de olie in een b... bekijk recept »
1/2 literblik gepelde tomaten Vruchtvlees van 1/2 kommer (geschild en zaad verwijderd) 1 theelepel citroensap Tabasco Snuf suiker Zout Peper 2 bosuitjes 2 stengels bleekselderij Snufje gemberpoeder Een mengsel van de gepelde tomaten, komkommer citro... bekijk recept »
1 kilogram kruimige aardappels, geschild, in stukken1 stronk bleekselderij, in stukjes van 3 cm500 gram speklappen1 eetlepel arachide- of zonnebloemolie3 eetlepels schenkstroop100 milliliter melk1 eetlepel mosterd1 appel, geschild, in blokjes1. Kook ... bekijk recept »
1 pot kippenbouillon met kippenvlees1 kippenbouillontablet2 stengels bleekselderij300 g verse ravioli met spinazie- of kaasvullingversgemalen peper2 eetl. gehakte bladpeterselie1. Leng de pot bouillon aan met 3 potten water en breng aan de kook met h... bekijk recept »
100 g haricots verts of sugarsnaps, getoptzoutversgemalen peper1 komkommer, gewassen4 stelen bleekselderij, geschild1 zoete ui, in halve ringenlichtgroen blad van bleekselderij, grof gehaktvoor de dragondressing:1 eetl. scherpe mosterd1 eetl. fijngeh... bekijk recept »
1 struik bleekselderij 4 aardappeltjes ei grootte 2 flinke sjalotten gesnipperd 2 bouillonblokken kip of kruiden of groente 1 liter heet water peper en zout uit de molen naar smaak enkele takjes blad peterselie 1 bakje demi crème fraîche1. Maak ... bekijk recept »