1000 recepten met bleekselderij
Olie 1 uifijngesnipperd 3 stengels bleekselderijin plakjes 25 g gemberfijngesneden 1 teen knoflookgeperst 1 el bloem 450 g pompoenin blokjes 2 wortelsin plakjes 300 ml melk 300 ml groentebouillon 150 ml room 25 g dille zout en peper Verhit de olie in... bekijk recept »
200 gr. tomatenontveld zonder pitjes in stukjes gesneden 1 fijngesnipperde ui 2 laurierblaadjes 2 kruidnageltjes 2 takjes peterselie 2 takjes marjolein 1 steel bleekselderij 6 peperkorrels 2 theel. suiker 1 theel. worcestersaus 1/4 theel. zout 1/4 t... bekijk recept »
250 g champignonsin plakjes 1 gehakte ui 1 uitgeperst knoflookteentje 1 stengel bleekselderijin stukjes 2 grofgeraspte worteltjes 1 el boter 1 flesje Maggi Basis voor Champignoncremesoep 1 pakje Maggi Soepenbinder 1 el fijngesneden bieslook 1... bekijk recept »
500 gram winter- of reuzenpompoen2 uien25 gram boter2 stengels bleekselderij1 eetlepel kerriepoeder1 liter kippenbouillonpepercreme fraiche. Verhit de boter in de pan en fruit de ui glazig. Laat de bleekselderij ook een paar minuten meefruiten. Voeg ... bekijk recept »
400 gr gemarineerde kipfilet à la minute uit de koeling (Lidl) 1/2 bloemkool 5 stengels bleekselderij 1/2 witte kool 1 gele of rode paprika 5 halve perziken uit blik op siroop 2 kopjes siroop van de perziken 1 pot zoetzure saus met fruit (Lidl)... bekijk recept »
600 g. gemengd gehakt 1-2 eieren 2 stengels bleekselderij 3 lente-uitjes 1 fijngesneden ui 1/4 rode1/4 gele1/4 groene paprika 1 eetlepel gembersiroop (Conimex) 1 uitgeperst teentje knoflook 2 eetlepels zoethete chilisaus (Exofun) 1 theelepel paprik... bekijk recept »
2 grote potten witte bonen in tomatensaus 1 grote pot bruine bonen 1 beker creme fraiche200 ml 3 ons lekkere kaas 3 uien 3 tenen knoflook 2 grote rode paprika's 6 stengels bleekselderij 2 blikjes tomatenblokjes 2 eetlepels tomatenketchup 2 laurierbla... bekijk recept »
voor 4 personen: 4 kippenbouten 2 sjalotten 200 gram grotchampignons 4 tomaten 1 laurierblad 1 teentje knoflook 1 stengel bleekselderij 1 theelepel gedroogde dragon, 1 takje tijm 1 glas droge witte wijn 4 eetlepels olijfolie wat fijngehakte peterseli... bekijk recept »
40 g boter - 1 fijngesneden ui - 1 wortel, in plakjes - 1 stengel bleekselderij, in boogjes - 1 el tomatenpuree - 1 teentje knoflook, fijngesneden - 750 g verse rijpe tomaten, in stukken - 1 takje tijm - 1 takje marjolein - 3 peterseliestelen - 1 bla... bekijk recept »
8 reuzenchampignons 1 stengel bleekselderij, 2 eetlepels spekreepjes, 1 eetlepel kappertjes 1 teentje knoflook 1 eetlepel olijfolie 2 volle eetlepels roomkaas met sjalot (kuipje) geraspte kaasOven voorverwarmen op 175 graden celsius. Van 8 reuzencha... bekijk recept »