1000 recepten met bloemkool
120 gr gekleurde farfalle of een andere pasta soort 600 gram bloemkoolroosjes 260 gr kipfilet 1 koffielepel olie 1 koffielepel sojasaus 16 koffielepels room 8% vetgehalte (solight) 1 koffielepel gehakte koriander zout en peper Stoom de bloemkoolroosj... bekijk recept »
750 g magere runderlappen2 theelepels zout2 theelepels zwarte peper2 theelepels gemberpoederca 4 eetlepels olie2 uien2 teentjes knoflook1 eetlepel fijngehakte koriander1 eetlepel fijngehakte peterselie400 g bloemkoolroosjes150 g broccoliroosjes75 g g... bekijk recept »
1 ui in blokjes gesneden,300 gram bloemkool(de roosjes apart en de stelen in gelijke stukjes gesneden)300 gram broccoli(de roosjes apart en de stelen in gelijke stukken gesneden5 eetlepels olijfoliezout en peper "liaison" 6 eieren,1 bekertje creme fr... bekijk recept »
1 bloemkool 1 rode peper 1 teentje knoflook 2 uien 1/2 groene parika parmesaanse kaas (poeder) Kerriepoeder olie Maak de bloemkool schoon, verdeel hem in stukken en opzetten met koud water. Aan de kook brengen en 2 minuten laten koken. Snipper de uie... bekijk recept »
Bloemkool gedroogde garnalen of kip 2 uien peper sambal ketjab rijst of aardappelen Kook de kip, na het koken in kleine stukjes snijden, of als je voor de garnalen kiest, laat ze wellen in water. Doe de versnipperde ui in een hapjespan met olie. Doe ... bekijk recept »
1 bloemkooltje van ong. 250 gr, 1 broccoli van ong. 250 gr, 120 ml yoghurt, 115 gr pittige kaas, 1 lepel grove mosterd, 2 lepels verkruimeld oud brood, zout en peper Kook de roosjes bloemkool en broccoli voor ongeveer 10 minuten. Laat ze uitlekken en... bekijk recept »
Bloemkoolshoarmaaardappelpuree (of gewone aardappelen)melkpaneermeel Kook de bloemkool, zoals je dat gewend bent. Maak de aardappelpuree klaar en voeg bloemkool toe.. Pureer dit ook. Braad de shoarma even aan in de koekenpan.(hoeft niet) Smeer de sch... bekijk recept »
BloemkoolAardappelengehakt hohbraadworstgehaktkruiden,nootmuskaat en zout Romertopf uit water halen Gehakt over de bodem verdelen en kruiden er over heen strooien. Braadworst langs de kant leggen. De bloemkoolroosjes over de gehakt en de braadworst ... bekijk recept »
75 gram mager rundergehakt champignons 2 tomaten portie bloemkool 2 plakjes Edammer kaas margarine zout kruiden. Bestrooi de gehakt met zout en kruiden. Het het met een vork goed los en bak het in weinig margarine. Doe er de champignons en klein gesn... bekijk recept »
. : 1 bloemkool 2 tomaten 1 teentje knoflook 2 rijpe avocado's citroensap 125ml creme fraiche snufje chilipeper zout Snijd de bloemkool in roosjes. Kook de bloemkoolroosjes in weinig water met zout net gaar. Ontvel de tomaten, verwijder de z... bekijk recept »