325 recepten met boerenkool
300 g spaghetti all'uovo 2 tenen knoflook 46 g ansjovisfilets in olijfolie 1 el sambal badjak 1 courgette 150 g boerenkool 250 g cherrytomaten 50 g Pecorino Romano1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd... bekijk recept »
300 g boerenkool 1 ui 2 teentjes knoflook 1 prei 1 wortel 20 g roomboter 4 takjes tijm 3 laurierblaadjes 200 g witte bonen (uit blik) 80 ml witte wijn 1 el grove mosterd 1 l groentebouillon 1 bosje peterselie 2 el crème fraîche 100 g boerenkool (... bekijk recept »
2 el olijfolie 1 teen knoflook 600 g gesneden boerenkool (koelvers, zak à 300 g) 1200 g kruimige aardappelen 400 g biologische runderchipolata (bakje à 200 g) 100 ml melk 50 g roomboter 100 g chorizo in plakjes 2 el crema di bal... bekijk recept »
2 el olijfolie 2 uien in ringen 300 g rundergehakt 500 g boerenkool 400 ml melk 1 zakje mix voor italiaanse lasagnesaus 250 g lasagnebladen 125 g brie in plakjesVerwarm de oven voor tot 200 ºC. Verhit in een hapjespan de olijfolie. Bak de uienringen ... bekijk recept »
800 g iets kruimige aardappelen 2 tenen knoflook 100 g boerenkaas 30 600 g gesneden boerenkool (zak à 300 g) 4 el olijfolie 225 g extra fijne tuinerwten (pak à 450 g, diepvries) ½ el sambal badjak 200 g gegrilde yorkhamre... bekijk recept »
1 liter water 400 g spaghetti (pasta) 400 g cherrytomaten 2 citroenen (schoongeboend) 100 ml olijfolie 2 tl zeezout 400 g spinazie (of boerenkool) 1 stukje Parmigiano Reggiano1. Breng het water aan de kook. Leg ondertusse... bekijk recept »
12 miniwraps 3 el baked tortillas seasoning spread fresh lemon & koriander 300 g kipfilethaasjes 1 el arachideolie 80 g babyboerenkool 1 el jalapeños 2 tomaten 50 g witte kaas1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Leg de miniwraps op een me... bekijk recept »
1 schaal rundergehakt (400 g) 1 zakje kruidenmix (met zout voor gehakt tuinkruiden met paneermeel (40 g)) 2 tenen knoflook (fijngesneden) 1 zak kruimige kookaardappelen (voordeelzak 800 g) 1 zak boerenkool (gesneden (... bekijk recept »
300 g boerenkool (gesneden) 300 g spaghetti 4 el olijfolie 2 teentjes knoflook (in dunne plakjes) 1 rode peper (fijngesneden) 100 g Parmezaanse kaas (in vlokken)1. Kook de boerenkool in ruim water met zout 8 minuten. Gie... bekijk recept »
5 eetlepels olijfolie extra vierge 2 tenen knoflook (fijngesneden) ½ zak panklare boerenkool (a 300 g) 100 g zwarte olijven (zonder pit (pot a 240 g)) 1 eetlepel kappertjes (potje) 4 ansjovisfilets (blikje a 46... bekijk recept »