1000 recepten met broccoli
1 eetlepel olie12 sprietjes bieslook2 eetlepels creme fraiche1 theelepel mosterd175 gr hamreepjes300 gr broccoli In wok olie verhitten. Broccoli toevoegen en ca. 1 minuut roerbakken. 2 eetlepels water toevoegen en nog ca. 2 minuten al omscheppend bak... bekijk recept »
350 gr aardappelen in blokjes 500 gr broccoliroosjes 4 eetlepels plantaardige olie 2 ontvelde vleestomaten in parten 6 eetlepels Indiase kruidenpasta (Patak'spot 280 gr) 1 dl yoghurt Kook de aardappelen in ruim kokend water in ? 3 minuten beetgaar en... bekijk recept »
500 gram broccoli ,125 gram champignons ,1 ui of halve prei250 gram kipfilet50 gram boter50 gram bloem 1/2 liter melk- ,broccoli kookvocht of bouillon ,zouteventueel pepermosterdverse tuinkruiden Bestrooi de kipfilet met zout (en peper) en bak deze g... bekijk recept »
400- 500 gram kipfilet in hapklare brokken gesneden (zout en) peper ca. 800 gram broccoliin roosjes en steel in stukjes gesneden bekertje creme-fraiche beetje kookroom aardappelpuree voor 4 personen waar je een flinke eetlepel kerriepoeder aan hebt t... bekijk recept »
200 g broccoli 200 g champignons 1 ui 200 g gefileerde zalm 5 eieren 100 g kruidenroomkaas (bijvoorbeeld Boursin) 1 eetl. fijngehakte dragon (vers of diepvries) zout en versgemalen peper 2 eetl. olie of 30 g boter Klop de eieren los met de ve... bekijk recept »
250 g broccoliroosjes 100 g zalmfilet zout Heel simpel: grill de zalm en kook de broccoli (met wat zout). bekijk recept »
2 venkelknollen1 courgette1 eetlepel pesto5 eetlepels olijfolie extra vergine2 eetlepels citroensap1/2 theelepel zonnebloemolie1 eetlepel geschaafde amandelen100 gram broccoliroosjeszout100 gram gekookte gepelde garnalen Voorbereiding Maak de venkelk... bekijk recept »
? 1 bloemkool (ca. 1 kg) ? zout ? 400 g broccoli ? 2 worteltjes ? 8 blaadjes witte gelatine ? 1 groentenbouillontablet ? 250 ml slagroom ? 6 eetlepels mayonaise ? 6 eetlepels kwark ? 1 1/2 theelepel kerriepoeder ? 1 tomaat ? olie om in te ... bekijk recept »
500 g rundergehakt 100 g Roquefort (of een andere blauwader)verkruimeld 2 el fijngesneden selderij zout & peper Voor de saus: 125 ml melk 125 ml slagroom 150 g Roquefort 50 g geraspte jonge Leidse kaas 1 el fijngesneden kervel zout & peper Meng het ... bekijk recept »
2l. gevogeltefond2 fijngehakte uien1 teen knoflook2 broccolistronken2.5 dl. roompeper en zout. 200 g. krabvlees Breng de gevogeltefond aan de kook. Voeg ui, knoflook en broccoli toe, laat gaarkoken. Mix fijn, voeg ondertussen de room toe, kruid met p... bekijk recept »