1000 recepten met broccoli
200 gram broccoli 1 ui 400 gram tagliatelle 25 gram vetstof 1 dl visbouillon 1 dl droge witte wijn 2 el italiaanse kruiden mosterd 4 el room 400 gram krabvlees1. 1: Maak de broccoli schoon, verdeel hem in kleine roosjes van ongeveer 2cm en snijd d... bekijk recept »
400 gr macaroni 1 kleine bloemkool 1 kleine broccoli, of enkele stronkjes 200 ml yoghurt 100 ml room, VG 35% 2 eieren 100 gr geraspte emmentaler paprikapoeder nootmuskaat solo vloeibaar peper&zout (pezo) pijnboompitten 1. Verdeel de bloemkool... bekijk recept »
400 g penne 1 stronk broccoli 1 blik tomaten 400 g (kip)gehakt 1/2 boursin cuisine italiaanse kruiden 1/2 kipbouillonblokje1. broccoliroosjes gaarkoken2. gehakt bakken en mengen met tomaten, kruiden en bouillonblokje, laten pruttelen3. daarna bours... bekijk recept »
750 gr broccoli 1 sjalot 1 teentje knoflook 50 gr pijnboompitten 2,5 dl room 50 gr geraspte parmesan basilicumblaadjes peper uit de molen en zout 1,5 dl droge witte wijn 400 gr penne 200 gr spekreepjes 0,5 dl kookvocht van de groenten1. Kook d... bekijk recept »
500 g pasta 250 g spekjes 150 g broccoli 2 tl olijfolie 10 ml room (eventueel)1. kook de pasta2. bak ondertussen de spekjes in de olijfolie (1tl)3. blancheer de broccoli4. doe alles bij elkaar samen met de laatste tl olijfolie en eventueel room5. ... bekijk recept »
500 gr pasta naar keuze 1 grote ajuin 2 stuks broccoli 20 cl room 500 gr verse champignons 1 klont boter zwarte peper 1 blokje groentebouillon 200 gr geraspte kaas 1. Warm de oven voor op 220°C. 2. Kook de pasta beetgaar volgens de instructies op... bekijk recept »
250 gr broccolistronken 125 gr kerstomaten 3 el olijfolie 1.5 el wijnazijn 25 gr pijnboompitten peper zout 250 gr pasta (naar keuze) basilicumblaadjes (handje vol) 50 gr pancetta1. Verwijder de broccolistelen, bewaar alleen de rozen. Doe ze in e... bekijk recept »
1 kleine broccoli 2 el Bertolli Classico olijfolie 1 zak Bertolli Pastasaus Bolognese 3 el fijngehakte peterselie 500 gram tortellini (met vlees- of kaasvulling) 6 el geraspte Parmezaanse kaas versgemalen zwarte peper en zout 1. Verwarm de oven vo... bekijk recept »
400 gram rotelle (ronde pasta) 250 gram broccoliroosjes 1 pot Bertolli pastasaus arrabbiata 1 teen knoflook, uit de pers 1 rode peper 200 gram grote gepelde garnalen een paar takjes peterselie, fijngehakt zout en peper uit de molen 1. Breng in t... bekijk recept »
350 g groene tagliatelle (lintpasta) 250 g groene asperges 200 g broccoliroosjes 100 g peultjes 1 rode ui 2 eetlepels extra vergine olijfolie 1 pot Bertolli Pastasaus Tomaat & Basilicum1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Was... bekijk recept »