358 recepten met cantharellen
1 ui 1/2 rode paprika 100 gr kleine champignons 100 gr oesterzwammen 100 gr cantharellen 50 gr boter 1 theel. provencaalse kruiden 25 gr bloem 2 1/2 dl melk 100 gr verse roomkaas 1/2 kruidenbouillontablet peper,zout sojasaus 1 eetl. fijngehakte peter... bekijk recept »
200 gr. cantharellen150 gr. trompette de la mort-paddestoelen50 gr. boter of margarine2 fijngesneden sjalotjes250 gr (arborio) risotto-rijst1 dl. droge witte wijn en 3/4 kippenbouillon (van tablet). Voor de gremola: geraspte schil van 1/2-1 citroen1 ... bekijk recept »
Basis: 1 doosje champignonseen aantal sjalotjes1 pot kalfsfond of runderfond of bouillon (bv. van Struijk (let dan wel op de concentratie)6 eetlepels cognac en 1 potje creme fraiche. Facultatief: andere paddestoelenuitgebakken spekjes en een paar tak... bekijk recept »
250 gr paddestoelen (cantharellenshii-takeoesterzwammen)/ 2 eetl citroensap/ 1 courgette/ 1 grote ui/ 75 gr boter/ 200 gr risottorijst/ 0,75 l kippenbouillon (blokjes)/ 50 gr geraspte parmezaanse kaas (liefst versgeraspt)/ 3 eetl koffieroom/ peperzou... bekijk recept »
1- 1 1/4liter kippenbouillon 5 gedroogde porchini (eekhoorntjesbrood) zout 2 sjalotjes peper 60 gr boter 1 eetl olijfolie 1/2 theel fijngesneden rozemarijnnaaldjes 250 gr cantharellen of shiitake in stukken 300 gr arboriorijst 50 gr geraspte parmezaa... bekijk recept »
voor 4 personen : 400 gram gebraden rosbief 200 gram gemengde sla 6 eetlepels balsamico-azijn 6 eetlepels blokjes gekookte aardappel 2 eetlepels truffelolie peper/zout 200 gram doodstrompetten (of cantharellen) piccalillyDit gerecht is het lekkerst a... bekijk recept »
250 g oesterzwammen - 250 g kastanjechampignons - 100 g shiitake-paddestoelen - 100 g grotchampignons (of c?pes of cantharellen) - 2 teentjes knoflook - 100 g boter - 1/8 l slagroom of Room Culinair - zout - peper - 1 tl verse tijmblaadjes - 3 el ver... bekijk recept »
400 g gemengde paddestoelen als champignons, morieljes+cantharellen, 2 eetl. arachide olie, 1/2 krop frisee- + eikenbladsla, 3 eetl. groene olijfolie, 1 eetl. citroensap, 1 eetl. wijnazijn, 100 g gepelde fijngehakte ongezouten noten 1 hardgekookt ei... bekijk recept »
250 g. paddestoelen (champignons, porcini,cantharellen etc.), 1 ui, stuk selderij, 25 g.kerstomaatjes, scheut witte wijn, 400 g. tagliatelle, olijfolie, zout, zwarte peper of rode peper, eventueel geraspte parmezaanse kaas of een andere belegen kaas.... bekijk recept »
Voor 4 personen: 4 grote aardappelen, in fijne plakjes 100 g paddestoelen, (bijvoorbeeidvtrompet-tes de la mort en cantharellen) 2 teentjes knoflook 1/2 blokje kippenbouillon 3 dl room 300 g Comtékaas, geraspt 1 eetlepel karwijzaad 1 eetlepel... bekijk recept »