358 recepten met cantharellen
Voor 4 personen: 1 hertenrug van 1,3 tot 1,5 kg (ribstuk met been) 150 g cantharellen 30 g zwarte olijven, ontpit olijfolie 3 eetlepels confituur van zwarte bessen 15 cl rode wijn 3 eetlepels zure room gedroogde salie gedroogde tijm peper e... bekijk recept »
400 g tagliatelle 4 el olijfolie 3 fijngesneden sjalotjes 400 g gemengde paddestoelen (oesterzwammenchampignonscantharellenshii-take) in stukken 1 takje tijm 1 takje rozemarijn 1 teentje knoflook 50 g ontbijtspek in dunne reepjes 2 dl kippenbouillon ... bekijk recept »
250 g cantharellen( of grotchampignons e.d.) 2 sjalotjes 1 knoflookteentje,geperst 1 el. olijfolie Zout Zwarte peper,vers gemalen 1 tl. verse tijm of andere verse tuin kruiden 100 g kalfsvlees 100 g slagroom. De paddestoelen schoonwrijven en grof sni... bekijk recept »
Halve ui 100 gram paddestoelen zoals champignons,oesterzwammencantharellen 1 el hazelnoten 7.5 gram (dieet)margarine 1 el bloem half dl groentenbouillon half dl halfvolle melk paprikapoeder peperzout Verwarm de margarine in een pan met een an... bekijk recept »
Bakje kastanje champions100 gram cantharellen100 gram wat gemengde paddestoelen bijv oesterzwammenhalf kopje ongezouten pistachio noten50 gram witte bloem50gr echte roomboter of normale boter50 ml droge sherry50 ml turkse room (kaymakturkse winkel) o... bekijk recept »
200 gr. tauge 24 rauwe black tiger garnalen 100 gr. paddestoelen (b.v. cantharellen) 4 sprieten bosuien 3 takjes koriander Japanse Soyasaus 4 stukjes pangsit (pappadums mag ook) peper en zout 2 x 3 eetlepels olijfolie (extra vierge) Verhit de helft v... bekijk recept »
400 gram groene tagliatelle2 el olijfolie100 gram gerookte spekreepjes250 gram paddestoelen (bijv. grotchampignons of cantharellen)250 gram mascarpone25 gram gepelde walnoten25 gram geraspte pecorino kaas Pasta in water met zout en eetlepel olijfolie... bekijk recept »
4 fazantefiletsboterzout en peper200 ml fazante- of kippefond300g eekhoorntjesbrood of cantharellen2 eetl olijfolie1 teentje knoflook. Voor de saus: 200 ml fazantefond1 groot bekertje creme fraicheeventueel wat truffelnat. Verder: 150 g ganzeleverin ... bekijk recept »
-150 g veenbessen -15 cl rode wijn -schil van 1 onbespoten sinaasappel -1 el suiker -300 g ree of hertebiefstukjes -zout en peper uit de molen -150 g cantharellen -6 el olie -2 el gehakte peterselie -2 zurige appels -3 el Calvados -een paar blaadjes ... bekijk recept »
Dit heeft u nodig: 1 sjalot 300 g paddestoelen (bijv. cantharellenoesterzwammen en kastanjechampignons) boter bloem 6 dl kippenbouillon (1 tablet) 1 dl slankroom 3 takjes peterselie Bereiding: Snipper de sjalot en hak de paddestoelen grof. Verhit 3... bekijk recept »