358 recepten met cantharellen
25 gr gedroogde shii-take 25 gr gedroogde cepes (eekhoorntjesbrood) 1 vleesbouillontablet 2 uien 500 gr kastanjechampignons 150 gr oesterzwammen 200 gr cantharellen 200 gr katenspek 75 gr boter 2 teentjes knoflook 25 gr bloem 1/2 L slagroom 50 gr Par... bekijk recept »
Paddestoelvaria (250 gram) Broodcasino- (9 snee) Knoflook (1 teen) Boter (50 gram) Olieolijf-milde (2 el.) Peterselie (4 takje) Neem bij de verse paddestoelen als het mogelijk is ook boleten, cantharellen en/of morieljes. Benodigde materialen: e... bekijk recept »
250 gm pasta, vlinders of iets anders 250 gm paddestoelen 2 uien 1 zout 1 een klein beetje gerookt spek in k; leine kruim Bereidingswijze: snij de uien en bak ze in wat olie op een klein vuur in een grote pan. eventueel samen met spekkruim. als de ui... bekijk recept »
8 stuks grote eekhoorntjesbrood of 250 gm cantharellen of champignons 1 zonnebloemolie 250 gm verse spinazie (of diepvries) 1 liter koud water 1 scheutje droge sherry 1 chinese soja 1 peper Maak de paddestoelen schoon en snijd ze klein. was verse spi... bekijk recept »
1 ui ½ rode paprika 100 g champignons 100 g oesterzwammen 100 g cantharellen 50 g boter 1 theelepel Provençaalse kruiden 25 g bloem 2½ dl melk 100 g verse roomkaas ½ kruidenbouillontablet peper zout sojasaus 1 eetlepel fijngehakte peterselieVoorberei... bekijk recept »
1,5 liter kippebouillon 50 gram fijngesneden varkensvlees 50 gram garnalen 25 gram bamboescheuten in plakjes 50 gram fijngesneden inkvis uit blik 2 cantharellen in stukjes 2-3 bosuien gehakt, zout 6 druppels natrena vloeibaar mespuntje ve-tsin 2 thee... bekijk recept »
1 kg contrefilet, met bot 20 g kleine uitjes 20 g gesmoorde cantharellen 20 g worteltjes 20 g knolselderij 20 g pompoen 20 bloemkoolroosjes Azijn Olie Peper Zout Voor het garnituur 3 artisjokkenbodems 25 g drooggekookte rijst 5 g gewelde krenten 10 g... bekijk recept »
2 fazanten1 appel1 Hokkaido pompoen (of butternut)10 blaadjes savooikool16 zilveruien1 bosje lente-uien400 g cantharellen50 g walnoten (grof gehakt)handvol druivenbladenbotersojasausolijfolie1 kruidenboeket (peterselie, tijm, laurierblaadjes)peperzou... bekijk recept »
1 preiwit2 lente-uien2 uien150 g boschampignons (cantharellen, hoorn des overvloeds, hannenkammen, oesterzwammen)500 g kastanjes2 l kippenbouillon2 el olijfoliefijn zeezoutfleur de selzwarte peper1. Kook de kastanjes, snipper de ui en het preiwi... bekijk recept »
600 gram gemengde paddenstoelen (champignons, shiitakes, portobello’s, cantharellen), schoongeveegd4 eetlepels olijfolie2 sjalotjes, gesnipperd2 teentjes knoflook, geperst1 liter groentebouillon1 eetlepel grof gehakte peterselie250 milliliter c... bekijk recept »